• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Bi yardımm

• Konu Sahibi Konu Sahibi Oouf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Oouf

RabbimSana Şükürler Olsun
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
588
37
118
Kızlar Merhaba, Adetim 22sinde başladı ve 24 ünde lekelendim bitti:?
Fakat Bende Hala beyaz Sarı akıntı ve sol kasığımda batma var.Akıntım Kokmuyor ve kaşıntım falanda yok
Ayrıca göğüslerim hala Ağrıyor Hiç Böyle olmamıştım en SOnra bhgc Testım de 3 Çıkmıstı Doktor yok gebelik dedi
Ne yapacağımı Şaşırdım

Kızlar Merhaba, Adetim 22sinde başladı ve 24 ünde lekelendim bitti:?
Fakat Bende Hala beyaz Sarı akıntı ve sol kasığımda batma var.Akıntım Kokmuyor ve kaşıntım falanda yok
Ayrıca göğüslerim hala Ağrıyor Hiç Böyle olmamıştım en SOnra bhgc Testım de 3 Çıkmıstı Doktor yok gebelik dedi
Ne yapacağımı Şaşırdım

tekrardan kendin bi test yap bence yada bir kadın doğum uzmanına görün . o lekelenme hamilelikten kaynaklı da olabilir. ztn başka türlü anlayamazsın hamile olup olmadığını. erken olduğu için çıkmamıs olabilir diye düşünüyorum. yada akıntının farklı bi nedeni varsa da öğrenmiş olursun.
başka türlü yardım edemiyorum üzgünğm :(

canım klomen falan kullanıyosan oda yapar bende aynı dertlerden umutlanmıstım ama malesef kist cıktı yerineee

canım klomen falan kullanıyosan oda yapar bende aynı dertlerden umutlanmıstım ama malesef kist cıktı yerineee

kızlar klomen falan hiç bişey kullanmıyorum Daha doktor tedavısıne baslamadım cunkı 6. ayım yenı bıtecek Korunmasız olarak
doktora gitmek istiyorum fakat Umudum kırılacak
Dün sabah test yaptım cok silik cıktı
bugun sabah yok:/

çok üzgünüm ama umutlanma bence :( sonuçlar gebe olmadğğını gösteryor sanki:( ama yinede akıntı sebebli doktora dansmanı tavsiye ederim. sorunun kaynağını öğrenmen her zmn için önemli. özellikle de kadın hastalıkları açısından :(

çok üzgünüm ama umutlanma bence :( sonuçlar gebe olmadğğını gösteryor sanki:( ama yinede akıntı sebebli doktora dansmanı tavsiye ederim. sorunun kaynağını öğrenmen her zmn için önemli. özellikle de kadın hastalıkları açısından :(

Eveet Canm haklısın bı gıdıp gorunmem lazım. Bu ay zaten gıdecektım hormon testı ıcın
adetımn 3. gunu gıdebılırım sanırım ama yınede ben suphelenıyorum:S beyaz sarı kokusuz akıntım var yıne baktım

Eveet Canm haklısın bı gıdıp gorunmem lazım. Bu ay zaten gıdecektım hormon testı ıcın
adetımn 3. gunu gıdebılırım sanırım ama yınede ben suphelenıyorum:S beyaz sarı kokusuz akıntım var yıne baktım

bence bir hafta bekle ve kan testi yap 3 yüksemiş olabilir.

bence bir hafta bekle ve kan testi yap 3 yüksemiş olabilir.

İnşallah Canım ya yükselmese bile
nedenini öğrenmem gerekiyor geri bende pco var ama hıc boyle olmamstım hayırlısı bakalım :) beklıyorumm

Back