• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bi yardımcı olur musunuz?

noniponi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2017
1.267
942
73
35
Kızlar ayın 5inde yumurtlama oldu 6 sında ilişki oldu. İlişki sonrasından itibaren sağ kasığımda ufak ufak batmalar oldu, belimde ağır iş yapmamama rağmen sırtıma yayılan ağrı oluyordu. Bat günü 19 mayıs. Dün albi marka test aldım çizginin ç si yok. Bugün yine belimde hafif ağrı var ve biraz önce durduk yerde midem bulanmaya başladı çok az nane yedim geçer gibi oldu. Teste rağmen mümkün müdür hamile olabilir miyim?

Belki gec dollenmedir adetiniz gecikirse biraz bekleyin. 4-5 gun gecince test yapin bence
Kan sulandırıcı iğne yapıyordum testte negatifi görünce adet olcam nasılsa diye iğneyide kestim :( hadi hayırlısı rabbim büyüktür. Çok şiddetli değil ama hafif hafif mide bulantım devam ediyor

Merhaba. Göğüse iğne batması olmuş muydu size ? Şöyle aralıksız 5-6 saniye
Olduysa da ne zamanlR oldu
Benim göğüs uçlarim hassaslasmisti. Dokununca hafif açıyordu ve üzerinde damarlar belirginleşmisti. İlk haftalarda oldu. En erken belirtim buydu. Midem daha sonralarda bulanmaya başladı.

Benim göğüs uçlarim hassaslasmisti. Dokununca hafif açıyordu ve üzerinde damarlar belirginleşmisti. İlk haftalarda oldu. En erken belirtim buydu. Midem daha sonralarda bulanmaya başladı.
Teşekkrürler
Benim de hayatında ilk kez göğüslerindeki damarlar çıktı
Aynaya baktım ben şok
Bilmiyodum gebelik belirtisi olduğunu
Nettten baktım şaşırdım ama adet oldum ilginç

Teşekkrürler
Benim de hayatında ilk kez göğüslerindeki damarlar çıktı
Aynaya baktım ben şok
Bilmiyodum gebelik belirtisi olduğunu
Nettten baktım şaşırdım ama adet oldum ilginç
Bazilarinda adet belirtisi de olabiliyor. Hayırlısı olsun inşallah bir dahaki aya tutar. Stres yapmayın

Back