arkadaşlar nisan ayını 2 sinde adet oldum bu ayın 1inde olmam gerekirken olmadım hamilelik testi yaptm 4 gün geçince negatif çıktı biraz daha bekledim 11inde tekrar test yaptm yine negatif bugun özel bi hastanede kan testi yaptırdım akşam sonuç yine negatif 15 gün geciktim ve haala olmadım şimdiye kadar 2 günden fazla gecikmemiştim hiç bu arada 9 aylık evliyim ne olabilir bilgisi olan varmı
merhaba canım aradan 2 hafta geçmiş ve kanda negatif çıkmış bu durumda gebe değilsin sanırım ki inşallah yanlış çıkmıştır sonuç ama bu sürede kanda çıkması gerekirdi.stresten olmuş olabilir birkaç gün daha bekleyip doktora gitmeni tavsiye ederim.
bence olabilir daha öncede böyle olanları okumuştum .hakkında hayırlısı sabır ve stresten uzak durmaya çalış ve birkaç gün bekle baktın ki hala olmadın bir test daha yap canım inşallah güzel haberini alırız
o sancılı adet bende de var maalesef bebek düşünüyorsan bence hamile kalmadan önce ilk yapman gereken şey zaten bir muayene olmak .ayrıca bilmem biliyor musun ama 3 ay önceden folik asit de içmen gerek .arada gecikmeler olabilir sakın korkma
o sancılı adet bende de var maalesef bebek düşünüyorsan bence hamile kalmadan önce ilk yapman gereken şey zaten bir muayene olmak .ayrıca bilmem biliyor musun ama 3 ay önceden folik asit de içmen gerek .arada gecikmeler olabilir sakın korkma
ben bu konuda galiba biraz cahil kaldım şuanda okulum var eşiminde askerliği var hani hazır değiliz ama öyle bişe varsada kürtaj fln düşünmüyoruz tabikide hamile kalmadan 3 ay önce mi kullanmak gerek folik asit ne işe yarıyor bilmiyorum da