Kızlar bi yardım!

kardeem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
1.165
383
Merhaba herkese. Kızlar sorunum yine sözlümle öncedende konu açmıştım burda. Kendisiyle son 2 buçuk aydır görüşmede sıkıntı yaşıyorum haftada 1 e düştü görüşmemiz ve bazı haftalar görüsmediğimiz zamanlar da oluyor çünkü sürekli dükkandalar ailecek, iş olmasa bile dükkandalar. O yüzd3n haftanın 1 günü cumartesi yada pazar akşam dükkandan çıkınca yatıya geliyor. Sosyal hayatimiz 0 gezmiyoruz vakit geçiremiyoruz pek öyle ve bu konuda hep kavga eder olduk.
Konuya geleyim bu akşam gelecekti 5 6 gibi cikarim dükkandan dedi az önce aradı. Sohbeti aktarıyorum.
O: Aşkım bişey diycem sen akşam bize gelsen bizde yemek yesek sonra 1 saat falan dolanıp yatıya size geçeriz.
Ben: Sizin dükkandan çıkmanız 7yi buluyo o saatten sonra ben tek basıma nasıl geliyim annemin ayağı hasta şuan biliyosun bana zor olucak.
O: Ben bizim tarafta olmak istiyorum ama.
Ben: Tamam kendi tarafında olmak istiyosan evine git o zaman kavga etmem bu sefer ben 7 7 buçuktan sonra tek başıma zor olur gelmem o saatten sonra zor...
O: Evet evimde olmak istiyorum ama bak çağirmadı deme
Ben: Olmazsa haftaya görüşürüz artık tamam!
Bu şekilde haberleşiriz falan diye kapadık.
Mantığa bak 2 saat evinde durcaz diyebana eziyet yaptırtıcak. Ablasını karşıdan karşıye geçirtmiyo bebi o saatte yollarda şey yapıcak.
Nasil davranıyım sizce kavga çikartma niyetinde değilim ama tepkimi göstermek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…