- 21 Şubat 2012
- 64
- 1
- 46
- Konu Sahibi neyzenel1963
-
Konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum.ben bu ay idrarla yapılan ovulasyon testinden aldım garanti olsun diyede 8.günden başladım yapmaya pakedin içinde 2 tane var bi sabah bi akşam yapılıyor benim sorum birinci çizgi koyu ikinci çizgi silik olunca ovulasyon varmı demek?yoksa ovulasyon yakınmı demek?bu konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Selam canimBende bu ay ilk Defa ovulasyon testi yapmaya basladim, 1 - 4. gune kadar hep silikti ve dun ikiside ayni renkte yakaladim, silik olmamasi lazim tam rengi ayni olmasi lazim veya daha koyu ve 2 cizgiyi gordugun anda 24-48 saat icinde yumurtluyormusun ve ben gunde bir kere yapiyorum aksamlari .. . insallah yardimci olabil misimdir.
sağol canım ben hep yumurtlama gunu hesaplayıcılarını kullanıyordum ama adetten hemen sonra yumurtladıgımından şüphelendim bakalım hergün bi sabah bi akşam yapacagım yakalanıncaya kadar.yapmadan 4 saat önce fazla sıvı tuketmiyoruz sendemi öyle yapıyorsun?
kızlar bende eger bu ayda hamile kalmazsam ovu testinden almak istiyorum ama hangisini alıyım nereden alıyım kafam karıştı ezcaneden alınanla internette satılan arasında fark olurmu bide en iyisinin ismi konusunda yardımcı olurmusunuz?
ben gitti gidiyordan aldım bayada çok uygun
canım markası ne aldıgının
kızlar bi akıl verin.bu ay ilk defa yumurtlama testi ile takip yapcam.adet düzenim her ay farklı 28 gün ile 40 gün arası değişiyo.ben de 11.gün başladım ilk testi yapmaya.2 gün testi yaptıktan 5 dk sonra silik de olsa T çizgisi çıkıyodu ki yumurtlama için en az C çizgisi kadar koyuluk olmalı diye biliyorum.Bugün 3. gün T çizgisi 1 saat sonra azcık belirdi.yumurtluyom mu nooluyo kaçırdım mı anlayamadım test mi bozuk.eve gidince bi tane daha yapıyım mı naapıyım
marka laboquick canım.bozuk olma ihtimali üstündeyim hamile olma gibi bi ihtimal yok sanırım
benimkide aynı marka ama bilemedim ki:) benimki hiç böyle olmadı
benimkide aynı marka ama bilemedim ki:) benimki hiç böyle olmadı
kartla aldım ben canım bayag bi gidiyorabbim ilk ayında tutturanlardan etsin bu arada çift çizgiyi görünce değil 24 saat sonra olacakmış. ben boşa uğraşmışım:)
canım bnm eşim kartla almaya güvenemiyo ya br sorun oldu mu karla ödemende
yok canım hiç bi problem olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?