İğneli Epilasyon kızlar bi yardım(iğneli)

canan hanım.
son birşey dicem.
doktorların bildiği herşey sadece literatürden ibaret. literatür eskiyebilir ya da sadece teoriler üzerine kuruludur. Arka planım bu konuda biraz sağlam o yüzden bunu gönül rahatlığı ile diyebilirim. Her tedavi her kişide de işe yaramaz.
niyetim kötü değil sadece düşünün dediğimi. bence siz umutsuzluktan kendinizi birşeye çok inandırmaya çalışıyorsunuz. lütfen eğer bir prosedür yaptıracaksanız size zararı olacak şeyleri değerlendirip öyle atın adımınızı.
iyi günler.
Sizi anlıyorum biliyorum lazer çok iyi bir şey değil elbetteki bi zararı vardır ama şu dönemde yediğimiz çoğu şeyde bile zararlı bir şey var. Tüylerim kesin biter demiyorum ben de belki biter belki bitmez ama az da olsa azalacak bu da iyi bir şey bence. Hap konusunda emin olabilrsin çokça araştırdım ve kişisel bir tercihim.Belli bi süre kullanacağım. Sadece tüy konusunda da değil cilt saç vs çoğu konuda olumlu yanları varmış her neyse bu farklı bi konu. Benim araştırdıgım sey bu hapı kullandıgım dönemde lazere gidip gitmemek. Onu iyice bi öğrenmem gerek :))

Back