• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon kızlar bi yardım(iğneli)

canan777

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
44
4
38
Antalya
Merhaba kızlar:) ben yüzüme baya bi süre lazer yaptırdım favori çene kısmı aslında tam tüm yüz değil. siyah tüyler tabi hala çıkıyor ama zayıflar. Benim sorunum lazer çenemde ve favori kısmımda ayva tüylerimi resmen çoğalttı ve sertleşttirdi. Çeneme dokunuyorum sert tüyler hissediyorum ama sarı. Ne yapacagımı bilemiyorum ağdayla mı alsam? İğneli yapılır mı sizce ? Küçük küçük bir sürü sarı sert tüy bunların her birine iğneli nasıl olacak onu da bilmiyorum :/

Tek tek iğneli yaptıracaksın uzman bir yerde.
Surata lazer olmaz hata etmişsin. Ya da ayva tüyüne asla lazer olmaz. Kalınlaşır erkek sakalı gibi.
Ağda yaparsan daha da kalınlaşacaktır ve çoğalacaktır.
Sabır edersen iğneli ile alırlar tek tek.

Tek tek iğneli yaptıracaksın uzman bir yerde.
Surata lazer olmaz hata etmişsin. Ya da ayva tüyüne asla lazer olmaz. Kalınlaşır erkek sakalı gibi.
Ağda yaparsan daha da kalınlaşacaktır ve çoğalacaktır.
Sabır edersen iğneli ile alırlar tek tek.
Zaten ilk başta sert siyah tüyler vardı onlara lazer yaptırmıştım sonradan bu çene kısmında falan sarı tüylerim artmaya başladı ve sert oldular. Çok fazla sarı tüy var hepsini alırlar mı

Surata bayanlarda lazer olmaz.
Kalın kıl vardı diyorsunuz, erkek sakalı gibi miydiler ancak o zaman makbuldür.
Suratta neden lazer olmaz çünkü suratta sizin göremediğiniz ufacık bir sürü kıl var, lazer ısısı bu kılları güçlendiriyor. ya da uyuyan kıl köklerini uyandırıyor.
İğneli hepsini alır sıkıntı yok almaz diyen ya ekipmanı kötü ya da tekniği kötü kişiler ANCAK çok dikkat etmeniz lazım epilasyoncu seçerken.

Yüze normal lazer resmen para tuzağı.. Ben özel bir hastanede yaptırdım öyle merkezlere güvenmiyorum diye iyice kalınlaştı.. Kesinlikle Hakkı'mı ve paramı helal etmiyorum .
İğneli 1 kere yaptırdım %50 gitti.. 2 yıl oldu yaptıralı onu da...
Şimdi çakmakla yakıyorum iki günde bir.. Hormon tedavisi olduktan sonra tekrar iğneli yaptıracağım inşaallah

Ben de o zaman iğneliye başlayayım. Bnm hormonlar da bi sorun yok da favori kısmında sarı tüylerim vardı eskiden makyaj yaparken falan kötü duruyodu bi hata ettim ağdayla aldım sonradan sert siyah tüyler çıktı lazere gittim . ve sürekli gittim biteceiği yok gibi olunca ve üstelik ayva tüylerimi çoğaltınca bıraktım keşke en başından iğneliye gitseymişim. doğum kontrol hapı da kullanmaya başlıcam artık doktorum önerdi hernagi bi adet düzensizliğim falan yok ama tüylenmeyi çok azaltıyormuş ve bi suru olumlu etkisi var

Var olan kılı doğum kontrol hapı ile yok etmen için aylarca/uzun süre kullanman lazım çok ümitlenme. Yenisinin oluşmasını engellersin belki.

Uzmanlara güvenmek zor iş bu kadar hikaye okuduktan sonra. Önce deneme seansı yaptır 1 2 dakika falan kabuklanmaya dikkat et sonra iz kalmasın.

Peki tatlım teşekkür ederim son bir şey sorucam. Lazer yaptırırken bu hapı kullanmak iyi olur mu mesela 8 seansta bitecek bi yer belki 4 seansta biter ??

Olmaz. Lazer gene kılları uyandıracak. O seans sayıları kıl döngüsüne göre ayarlanmış, vücutta 1 senede var olan kılların tamamı çıkacak felsefesi ile yaklaşıyorlar 2 ayda bir 1 seri kıl çıkacak demek ki 6 seans lazer yapılırsa sonuç alınır mantığı var o seans olaylarında. ama bunun olabilmesi için lazerin tamamen kılların hepsini öldürmesi gerekiyor. Ancak lazer kıl öldüremiyor etkili olarak.

Lazere girme lazer sadece saç gibi kıllara etkili, bu suratında olan olayın aynısı vücudunda da olacaktır uzun vadede.
Lazerle bitmesi gibi bir durum yok. Lazer sadece inceltir. Ancak çok çok kalınsa azaltabilir tamamen şans işi. İnceyse de kalınlaştırır. Sitede de çok mağduriyet var.

:(( Ama çok fazla da örnek var lazerle tüyleri biten belki 2-3 ayda bir bi kaç tane çıkuyodur onlar da sorun değil. kişiden kişiye değişen bir durum bence. pko hastası bi bayan istediği kadar lazer yaptırsın bitmez tabi. Ama hormonları normal ve iyi bi yerde yaptırırsa bence bitebilir ki bunun örnekleri de var. Ama yüz konusunda kesinlikle haklısın yüzde lazer olmuyor bitiyor gibi görünüyor bitmiyor sarı tüyleri arttırıyor.iğneli tek çözüm yüze. Ama diğer bölgeler konusunda bence net konuşmamak gerek ve herkesi bir tutmamak gerek. Ben hapa başlıcam inşallah bacak vs dier bölgelere de gitmeyi düşünüyordum. Hem lazerle hem de hapın etkisiyle tüylere kökten çözüm getireceğim düşüncesindeyim

Ben de o zaman iğneliye başlayayım. Bnm hormonlar da bi sorun yok da favori kısmında sarı tüylerim vardı eskiden makyaj yaparken falan kötü duruyodu bi hata ettim ağdayla aldım sonradan sert siyah tüyler çıktı lazere gittim . ve sürekli gittim biteceiği yok gibi olunca ve üstelik ayva tüylerimi çoğaltınca bıraktım keşke en başından iğneliye gitseymişim. doğum kontrol hapı da kullanmaya başlıcam artık doktorum önerdi hernagi bi adet düzensizliğim falan yok ama tüylenmeyi çok azaltıyormuş ve bi suru olumlu etkisi var
Doğum kontrol haplarının doğurganlığa çok zararı var Can'ım.. Bence kullanma..onun yerine nane falan tüket, Yinede tercih senin..

Doğum kontrol haplarının doğurganlığa çok zararı var Can'ım.. Bence kullanma..onun yerine nane falan tüket, Yinede tercih senin..
Bu konuda çok fazla şey var ama bana doktorum tavsiye etti rahim sağlığı için çok da olumlu etkileri varmış kanser riskini çok çok azaltıyormuş. Bunu nerden duydun canı bir doktor mu söyledi sana?

Bu konuda çok fazla şey var ama bana doktorum tavsiye etti rahim sağlığı için çok da olumlu etkileri varmış kanser riskini çok çok azaltıyormuş. Bunu nerden duydun canı bir doktor mu söyledi sana?
Evet Can'ım.. Jinekolojik bir seminerde dinledim.. Hatta şöyle tarif etti dr hanım ; bir oda düşünün dedi içi üst üste düzenli bir şekilde yığılmış cam olsun .. Yukardan koca bir demir bilye o camların ortasına atıldığında Nasıl bir tahribat verirse doğum kontrol hapları da bu şekilde hormonlara tahribat verir dedi.
En doğalı dedikleri yasmin bile aynı şekilde dedi.

Evet Can'ım.. Jinekolojik bir seminerde dinledim.. Hatta şöyle tarif etti dr hanım ; bir oda düşünün dedi içi üst üste düzenli bir şekilde yığılmış cam olsun .. Yukardan koca bir demir bilye o camların ortasına atıldığında Nasıl bir tahribat verirse doğum kontrol hapları da bu şekilde hormonlara tahribat verir dedi.
En doğalı dedikleri yasmin bile aynı şekilde dedi.
Benim görüştüğüm çoğu doktor ve alanında uzman tam aksini söylüyor.Hapı kestiği ilk ay hamile kalanlar var. Bu tip kişilerin bence daha farklı rahatsızlığı vardır ama bunun suçunu hapa atıyor bence. Ama kesinlikle bir tercih meselesi tabi ki hiç bir doktor ısrarla kullan demez ama önerir.Yine de düşünceleri paylaştığın için tşk ederim

Benim görüştüğüm çoğu doktor ve alanında uzman tam aksini söylüyor.Hapı kestiği ilk ay hamile kalanlar var. Bu tip kişilerin bence daha farklı rahatsızlığı vardır ama bunun suçunu hapa atıyor bence. Ama kesinlikle bir tercih meselesi tabi ki hiç bir doktor ısrarla kullan demez ama önerir.Yine de düşünceleri paylaştığın için tşk ederim
:KK25:

canan hanım.
son birşey dicem.
doktorların bildiği herşey sadece literatürden ibaret. literatür eskiyebilir ya da sadece teoriler üzerine kuruludur. Arka planım bu konuda biraz sağlam o yüzden bunu gönül rahatlığı ile diyebilirim. Her tedavi her kişide de işe yaramaz.
niyetim kötü değil sadece düşünün dediğimi. bence siz umutsuzluktan kendinizi birşeye çok inandırmaya çalışıyorsunuz. lütfen eğer bir prosedür yaptıracaksanız size zararı olacak şeyleri değerlendirip öyle atın adımınızı.
iyi günler.

Back