- 27 Nisan 2018
- 316
- 84
- 98
- 30
- Konu Sahibi Manolyakokulusimit
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bat a 1 hafta felan varBat a kac gun var.bide ilk idrarla yapsaydin keske
Canım benimde ilk bebeğim düşmeden önce boyle çizgile ogrenmistimCanım benim de saatler sonra çizgi çıkmıştı genelde saatler sonra çıkan çizgiye inanmayın derler ama ben hamileyim çok yeni olduğu için öyle çıkıyor
Yok kuzum yanlış yazmışım yani bendede böyleydi şuan hamileyim işte vardır yani hamilelikCanım benimde ilk bebeğim düşmeden önce boyle çizgile ogrenmistim
Ay inşallah canım ya ilk idrar değildi ama belkide ondan belirgin çıkmamıştırYok kuzum yanlış yazmışım yani bendede böyleydi şuan hamileyim işte vardır yani hamilelik
Kan testi yaptırınca yaz olurmuAy inşallah canım ya ilk idrar değildi ama belkide ondan belirgin çıkmamıştır
Yazarım tamamKan testi yaptırınca yaz olurmu
Testin kendi çizgisi bence canm rabbim gönlündekini nasip etsin inşallahKızlar bu çizgi gece de vardı ama ışıktan cok belli olmuordu sabah daha belli olmuş ne diyorsunuz size varmi biseyler? Inşallah vardır
Amin canım hic bilmiorum daha öncede yapardım hic boyle çıkmazdı bembeyaz cikardiTestin kendi çizgisi bence canm rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah
Bnm hep çıkıyor vallaAmin canım hic bilmiorum daha öncede yapardım hic boyle çıkmazdı bembeyaz cikardi