dnz_dnz Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Eylül 2009 322 28 118 Ankara 7 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi dnz_dnz #1 kızlar meraba.. benim saçlarım zayıf ince telli bide.. siz saçnıza nasıl bakım yapıyosunuz? kullandıgınız herhangi bi ürün var mı saçın güçlü olması için?:uhm:
kızlar meraba.. benim saçlarım zayıf ince telli bide.. siz saçnıza nasıl bakım yapıyosunuz? kullandıgınız herhangi bi ürün var mı saçın güçlü olması için?:uhm:
dnz_dnz Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Eylül 2009 322 28 118 Ankara 7 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi dnz_dnz #2 kimse saçı içn extra bişey kullanmıomu:sinifsinif:
B berry-izmir Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2008 45 0 86 İzmir 7 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi dnz_dnz #3 canım saç tipim seninki ile aynı ben bir çözüm bulamadım.güçsüz hacimsiz durmasına.sen bir şey bulursan bana da haber ver olurmu?.opuyorumnanaktan
canım saç tipim seninki ile aynı ben bir çözüm bulamadım.güçsüz hacimsiz durmasına.sen bir şey bulursan bana da haber ver olurmu?.opuyorumnanaktan
scheker herseyin hayirlisi... Kayıtlı Üye 24 Kasım 2009 3.151 146 373 İstanbul 7 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi dnz_dnz #4 [Bsacima hic bir sey yapmam ben hatta yola yola tararim ama güclü uzun ve kalin tellidir yani sanirim genetik[/B]
[Bsacima hic bir sey yapmam ben hatta yola yola tararim ama güclü uzun ve kalin tellidir yani sanirim genetik[/B]
umman Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Ekim 2009 97 0 86 Ankara 7 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi dnz_dnz #5 benim saçlarımda ince telli, saçlarımı kaliteli şampuanlarla yıkayınca dahada hacimsiz görünüyor. ama ucuz şampuanlarla yıkayınca daha hacimli duruyor :1rolleyes:
benim saçlarımda ince telli, saçlarımı kaliteli şampuanlarla yıkayınca dahada hacimsiz görünüyor. ama ucuz şampuanlarla yıkayınca daha hacimli duruyor :1rolleyes: