bir de loreal de de turunculuk oluyor cnm...en azından benim saçımda olmuştu((( loreal değil de koleston veya palette dene bence,hatta palette gerçeğe en yakın ton tutuyor diyebilirim...palette sarı ..olabilir senin için..
bence çok açık olmaz ama tereddüt ediyorsanız üçte birini 7.1 katın ,bende küllü kumral kullanıyorum şuan çoğu boyanın 7.1 ine baktım beğenmedim nox markasında buldum ve çok memnunum şimdi ise onun haricinde kullanamıyorum 71 veya 8.1 olarak, saçlarım 7.1 di aktı boyası şuan 8.1 gibi duruyor ama ben açarakta yapmıştım belki onun etkisi vardır ama şunu söyliyeyim açarak yaptığım saçımda test ettim başka marka boyanın 7.1 ini nox gibi olmadı sürmedim bende boyayı duruyor öylece,fotoğraflarım var isterseniz bakın şuanki rengine altta konum olacak oradan bakabilirsiniz
nox marka evet heryerde bulunmuyor marketlerde falan yok kuaför malzemeleri satan yerlerde bulabiliyorum,konum < sizce hangi renk yakışmış bana> konusu altta bu sayfada
eğer açmaya cesaretiniz yoksa üstüste boyarsanız 2-3 seferde alır o rengi 7.1 in bir alt numarasını alın nox un bir altı 8.1 midir bilmiyorum ama 7.1 in bir altı olsun bu tüp boyadır ben 5 liradan aldım gayet uygun bu arada teşekkr ederim beğendiğin için
cnm bi tek kuaför malzemeleri satan yerlerdemi oluyo bu gerçi nerde kuaför malzemeleri satılıyo onuda bilmiyorum:44:
benden bu gecelik bu kadar umarım bulursun boyayı ve umarım istediğin gibi olur tekrarlıyayım 7.1 in bir açığı sana daha uygun olacak iyi geceler
8.1 oluyo bi açığı ve sarı diye geçiyo çok açılırdiye korkuyorum cnm bugün bi kaç yere sordum ama bulamadım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?