• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar bi sorum olcakk

pessimist

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2010
807
3
316
İstanbul
kızlarr ben saçımı kolestonun açık küllü kumralına boyamıştım ama istediğinm gibi olmadı kutudaki gibi değil yani şimdi loreale boyicam ama 7.1 küllü kumralmı yoka 8.1 koyu küllü sarımı karar veremedim küllü kumral olsun istiyorum aynı kutudaki gibi ama öle olcağını sanmıyorum hep daha koyu çıkıyo 8.1 alsam çokmu açık olur karar:5:veremedim daha önce hep koleston palette falan kullandım ilk defa loreal kullancam turuncumsuluğu falan alıyomu bilgisi olan varmı acabaa??

cnm loreal in renkleri koyu çıkıyor...bir de açık bir ton istiyorsan kutudaki renklere göre değil,saçının zemin rengine göre karar ver bence..çünkü kutulardaki renkler en açık saçlar üzerine uygulandıgı için öyle oluyor...çoğu boya kutusunda da bu yazar zaten...herkesin saçında kutu üzerindeki gibi tutsa keşke...bence istediğin tondan 1 hatta 2 ton açık bir renk al,o şekilde tutturabilirsin...

bir de loreal de de turunculuk oluyor cnm...en azından benim saçımda olmuştu:(((( loreal değil de koleston veya palette dene bence,hatta palette gerçeğe en yakın ton tutuyor diyebilirim...palette sarı ..olabilir senin için..

bir de loreal de de turunculuk oluyor cnm...en azından benim saçımda olmuştu:(((( loreal değil de koleston veya palette dene bence,hatta palette gerçeğe en yakın ton tutuyor diyebilirim...palette sarı ..olabilir senin için..

cnmm çok saol ilgileniğin için ama palettede pek küllü renk yok sanırım bn görmedim daha önce sarısına boyamıştım turuncumsu olmuştu kolestonda öle loreal hiç denemedim işte ben koyu küllü sarıyı alsam açık olur diye korkuyorum yinede bi karar veremedim:59:

bence çok açık olmaz ama tereddüt ediyorsanız üçte birini 7.1 katın ,bende küllü kumral kullanıyorum şuan çoğu boyanın 7.1 ine baktım beğenmedim nox markasında buldum ve çok memnunum şimdi ise onun haricinde kullanamıyorum 71 veya 8.1 olarak, saçlarım 7.1 di aktı boyası şuan 8.1 gibi duruyor ama ben açarakta yapmıştım belki onun etkisi vardır ama şunu söyliyeyim açarak yaptığım saçımda test ettim başka marka boyanın 7.1 ini nox gibi olmadı sürmedim bende boyayı duruyor öylece,fotoğraflarım var isterseniz bakın şuanki rengine altta konum olacak oradan bakabilirsiniz

bence çok açık olmaz ama tereddüt ediyorsanız üçte birini 7.1 katın ,bende küllü kumral kullanıyorum şuan çoğu boyanın 7.1 ine baktım beğenmedim nox markasında buldum ve çok memnunum şimdi ise onun haricinde kullanamıyorum 71 veya 8.1 olarak, saçlarım 7.1 di aktı boyası şuan 8.1 gibi duruyor ama ben açarakta yapmıştım belki onun etkisi vardır ama şunu söyliyeyim açarak yaptığım saçımda test ettim başka marka boyanın 7.1 ini nox gibi olmadı sürmedim bende boyayı duruyor öylece,fotoğraflarım var isterseniz bakın şuanki rengine altta konum olacak oradan bakabilirsiniz

cnm ilk defa duydum o markayı heryerde varmı bnim saçımda açıcı yok bi kaç kere açık kumrala boyadım diplerdende biraz çıktı işte şimdi doğal açık bi kumral istiyorum turuncumsu olmayan küllü olsun:)) bu arada konunu bulamadım tatlım ya:61:

nox marka evet heryerde bulunmuyor marketlerde falan yok kuaför malzemeleri satan yerlerde bulabiliyorum,konum < sizce hangi renk yakışmış bana> konusu altta bu sayfada

nox marka evet heryerde bulunmuyor marketlerde falan yok kuaför malzemeleri satan yerlerde bulabiliyorum,konum < sizce hangi renk yakışmış bana> konusu altta bu sayfada

ayy çok güzelmişş cnmm sakın değiştirme:)) ama sen saçını açmışsın acaba bendede tam böle olmasa bile buna yakın tutarmı ama bildiğim bi yer yok bu marka satan fiyatı normal boya fiyatınamı bide cnm

:71:eğer açmaya cesaretiniz yoksa üstüste boyarsanız 2-3 seferde alır o rengi 7.1 in bir alt numarasını alın nox un bir altı 8.1 midir bilmiyorum ama 7.1 in bir altı olsun bu tüp boyadır ben 5 liradan aldım gayet uygun :66: bu arada teşekkr ederim beğendiğin için

:71:eğer açmaya cesaretiniz yoksa üstüste boyarsanız 2-3 seferde alır o rengi 7.1 in bir alt numarasını alın nox un bir altı 8.1 midir bilmiyorum ama 7.1 in bir altı olsun bu tüp boyadır ben 5 liradan aldım gayet uygun :66: bu arada teşekkr ederim beğendiğin için

cnm bi tek kuaför malzemeleri satan yerlerdemi oluyo bu gerçi nerde kuaför malzemeleri satılıyo onuda bilmiyorum:44:

galiba öyle ben birgün dışarı çıkmıştım belki 10 yere sordum yoktu , hangi şehirdeysen arattır netten kuaför malzemesi satan yerler çıkar mutlaka

bu arada boyanın kutu rengi siyah,başka renkler görmüştüm nette benim kullandığımın kutusu siyahtı aklında bulunsun

Son düzenleme:
benden bu gecelik bu kadar umarım bulursun boyayı ve umarım istediğin gibi olur tekrarlıyayım 7.1 in bir açığı sana daha uygun olacak iyi geceler:71:

8.1 oluyo bi açığı ve sarı diye geçiyo çok açılırdiye korkuyorum cnm bugün bi kaç yere sordum ama bulamadım ya

normalde 8.1 diye geçiyor biliyorumda,belki o markada farklı bir ara no vardır diye düşündüm,7.1 in bir alt no su olsun dememim nedeni saçını açmadan boyayacağın için,ama açarak boyayacaksan ikisinin karışımı olsun derim

Back