How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar bi konuda sorum olucakk fikir verin bana

LatEtiCin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2010
6.388
6
0
Konya
ben geçenlerde bi konu açtım saçlarım kahverengiydi bol kızıllık vardı içinde

kızıllıklar gitsin diye hem de rengini değiştirmek için dore küllü kumrala boyadım

kızıllıklar çok gitmedi diye düşünüyodum ki 2-3 sefer saçımı yıkadım bugün ışıkta baktım baya bi kapamış kızıllıkları yaaakaydirigubbakcemile2

annemle kardeşim de dediler kapadı baya diyee ve koyu bi bal köpüğü gibi olmuş dediler

şimdi sorum şu ki küllü dore kumrala tekrar tekrar boyarsam iyice kızıllıkları kapatık küllü güzel bi renk,daha açık bi renk elde eder miyim???

kaç kez daha boyasam olur ?olur mu kii?fisfisfis

ya ben şeyi merak ettim lorealle mi yaptın o renk hangi markanın?

rengi beğendiysen bir daha boyayabilirsin bence

Kızıllların gittiyse 2. defa aynı boyaya boyadığında renk daha iyi tutacaktır.Saçlarını yeni boyadıysan hemen boyama saçlarını yıpratırsın.

bir kez daha aynı renge boya,renk iyice oturur cnm..biraz ara verip saçını dinlendirdikten sonra da açık renklere rahatlıkla yönelebilirsin,kumral renk tam oturunca üzerine açık renkler tutar diye düşünüyorum...

bır sonrakıne sadece kullu kumralla boya bence. dorelikte saçta kızıllık bırakır .şuandaki saçını sadece küllü kumralla boyasaydın daha çok kapanırdı kızılların. hatta bulabılıyorsun yogun küllü kumrala boya .

Back