kızlar bı göz atın buraya ltfn

• Konu Sahibi Konu Sahibi saziye19
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

saziye19

Ziyaretçi
arkadaslar bazılarınız tanır benı..
bugun doktora gıttım bebek ıcın doktor bana hap yazdı adetın 5.inci gunu baslanıp 5 gun ıc gel dedı, daha hapı almadım sanırım (klomen) denılen sey.. yumurta oluşumu saglıyomus sonnra yumurtanı catlatıp hamıle kalmanı saglayacagız dedı bıkac ay'da sürebılır dedı

boyle tedavı gorup hamıle kalan varmı aranızda yada tanıdıgınız bıldıgınız bı kısı
cok moralım bozuldu korktum bilmiyorumkismile

hiç moralini bozma canım korkmada ben geçen sene 4 ay kullandım aynen senin gibi çok stres yapmıştım ve hamile kalmadım sonra bi süre ara verdim ve başka doktora gittim oda klomen verdi ben nasıl olsa olmayacak çünkü daha önce 4 ay kullanım olmadı şimdimi olacak diye hiç düşünmedim kafama takmadım ilk kullandığım ay olmadı ikinci ay yine verdi yine kullandım ve hamile kaldım şok geçirmiştim resmen ama düşük yapmıştım bide komşum kullandı bir kere kullandı ve hamile kaldı o düşük yapmadı hiç kafana takma inşallah olur tüm bebiş istiyenlere rabbim nasip etsin:Saruboceq:

tsk ederım canım ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…