Kızlar bi fikir verir misibiz? Bu durumu nasıl adlandırmalıyım?

falbaktirann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2019
271
139
Merhaba kızlar bat 8 aralım 29 kasımdan beri karnımda ve kasıklarımda olan ağrı illallah ettirdi. 22-23kasım yumurta çatladı değerlendirdim de ama predictor yaptım negatif çıktı. Kaç yıldır regl oluyorum sonuçta ama ilk kez böyle 10 gün önceden sancım başladı. Temmuz da 1 kimyasalım var. Sizce çok mu erken test yapıyorum napmalkyım? Sol tarafımdan giriyor tüm karnımı ağrıtıyor

Daha çok erken yumurtlamadan sonra 10 12 gün geçmeli ki embriyo yerleşsin. Yerleşirken hcg salgılar bu kanda çıkar. İdrarda hcg çıkması için biraz daha beklemek gerekir. Sen adet gününde veya en erken adetten 2 gün önce test yap bence. Çünkü eğer hamileysen bile embriyo daha rahmine ya ulaşmadı yada yeni ulaşıyor. Heyecanlanma ama stresde yapma. Biz anne adaylarının en büyük düşmanı bu ikisi. Allah hakkında hayırlı olanı nasip etsin

Ya bir de bu predictor için yanılma payı yok diyorlar ya bayağı yanılanlar da gördüm. Acaba yokmu dedim kendi kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…