kızlar merhaba en iyi köpük boyayı sorucaktım saçımı siyaha boyamayı düşünüyorum öyle yapay durucak bi siyah istemiyorm kendi rengimde koyu kestane siyaha yakın şu an saçımda açık kahve boya var ama bana rengi çok açık geldi daha koyu bir renk istiyorum o yüzden siyaha boyamaya karar verdim lütfen siyaha boyayanlar bir fikir verirse sevinirim
siyah gibi dursun ama itici ve yapay olmasın istiyorsan loreal casting koyu kumral boyamanı öneririm. Yeni seri,siyah paket olanlardan.
bak şimdi ben sana anlatıyım derdimi :) benim saçlarım karamel rengiydi ben artık kendi rengime dönmek istediğim için koyu bi renge boyamak istedim ama karamelin üstüne açık kahve çok açık kaldı diplerden kendi regi çıkınca bariz belli olucak bende daha koyu bi renk olsun istiyorum birde siyaha ve ya o dediğin renge boyarsam boya akıp alttan turuncu turuncu çıkarmı korkum o benim :/
Açık kahve adı üstünde açık olduğu için karamele çabuk döner.Bahsettiğim renk kumral olmasına rağmen içinde küllülük yok,ilk boyadığında siyah gibi olup zaman içinde de tatlı koyu bir kahve gibi duruyor.Ben kullandığım dönemde memnundum,neredeyse sarı denilebilecek bir rengin üstüne sürdürmüştüm.
Eğer saçın yıpranmış ve boya almıyorsa hangi rengi sürersen sür tutmaz,ya da bir yıkamada akar o yıpranan bölge.
Sağlıklı saçların varsa problem olacağını sanmıyorum.
Koyu kestane de düşünebilirsin,o da kapar . Ama zamanla turunculuk illa ki olacaktır.Siyaha bile boyasan olur o,tek boyama ile renk oturmaz .)
illa kendi rengime dönerken ton farkı olucak yani değil mi siyaha da boyasam kendi rengim koyu kestane daha önceden de saçlarım bakırdı turuncu gibiydi onun üstüne koyu kestane boyamıştım o zamanla aktı aktı saçmasapan bi renk oldu şimdi de öyle olsun istemiyorum saçlarım sağlıklı boya tutuyor peki mesela siyahı kaç kere boyarsam oturur :44::44::44::44::44:
Ben en iyisi siyaha boyıyayım kendi rengime en yakın siyah çünkü uzayana kadar iki renkten kurtulamıcam demek ki teşekkür ederim cevabın için bi de köpük boya olarak hangi markayı önerirsin
Ben en iyisi siyaha boyıyayım kendi rengime en yakın siyah çünkü uzayana kadar iki renkten kurtulamıcam demek ki teşekkür ederim cevabın için bi de köpük boya olarak hangi markayı önerirsin
Krem boyayı kendim evde boyayamam diye köpük boya istiyorum krem boyayı sen nasıl boyuyorsun kolay bi püf noktası var mı
Krem boyayı kendim evde boyayamam diye köpük boya istiyorum krem boyayı sen nasıl boyuyorsun kolay bi püf noktası var mı
Köpük boyada tek kutu yetiyor hatta fazla fazl bile sürüyorum ama krem boyada yetermi bilmiyorum garnier naturals mı dediğin bi de ona bakıyım elimle mi sürücem yoksa fırçayla mı hangisi daha iyi oluyor
Evet garnier naturals, bir kutu yetmez o boyalar daha az oluyor.2 kutu almanda yarar var.Köpük boyada tek kutu yetiyor hatta fazla fazl bile sürüyorum ama krem boyada yetermi bilmiyorum garnier naturals mı dediğin bi de ona bakıyım elimle mi sürücem yoksa fırçayla mı hangisi daha iyi oluyor
Çok teşekkür ederim tamam garnier gidince bakıcam bi ama hemen boyasam bi sıkıntı olur mu yoksa bekliyim mi saçımı pazartesi boyadım ne kadar bekliyim
Bir şey olmaz canım boyayabilirsin, yaklaşık bir hafta olmuş olur zaten sen boyayana kadar .Çok teşekkür ederim tamam garnier gidince bakıcam bi ama hemen boyasam bi sıkıntı olur mu yoksa bekliyim mi saçımı pazartesi boyadım ne kadar bekliyim
Çok yardımcı oldun çok teşekkür ederim aklıma bişey takılırsa sana mesaj atabilir miyim
Çok yardımcı oldun çok teşekkür ederim aklıma bişey takılırsa sana mesaj atabilir miyim
Çok teşekkür ederim arkadaş listeme ekledim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?