• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bi fikir verin çok moralim bozuk

bonibon_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
62
0
36
Ankara
bu ay adetim çok gecikmişti ben de şüphelenip doktora gittim. doktor bana sende kist var bu yüzden kanamaların düzensiz oluyo dedi. adet söktürücü ve yasmin doğum kontrol verdi. ben zaten doktora gitmeden 4 gün önce adet söktürücüye başlamıştım. tamam devam et içmeye adet olunca da yasmine başla dedi.
kızlar adet söktürücü içiyorum ama adet olamıyorum napıcam ben ya

ilaç bittikten 9 gün sonra oldum ben adet.dr.10 gün içinde gelir demişti.ama bu sefer inat ettim ilaç kullanmadım.1,5 ay geciktim.otların faydası olmadı gibi galiba

yani bu adet söktürücüyü içmeye devam edersem mutlaka adet olurum mu diyosun ilaç bittikten sonra bile olsa ?

inşallah bakalım beklemedeyim bu arada önerebileceği bitkisel yöntemler olan var mı kiste faydalı veya adet söktürücü olarak

inşallah bakalım beklemedeyim bu arada önerebileceği bitkisel yöntemler olan var mı kiste faydalı veya adet söktürücü olarak

lokman hekim civanperçemli poşet çay aldım sabah akşam içtim.ondan önce civanperçemi otunu ve hayıtı kaynamış suda bekletip içiyodum.ama bu poşet daha iyi içimi içinede ada çayı attım 3 4 yaprak

teşekkürler civanperçemini duymuştum evde vardı bikaç gün içtim ama sökmedi adeti :( biraz araştırdım testere dişli aslan pençesi diyolar kadın hastalıklarına birebirmiş bakalım bir de onu deneyeyim

Back