• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası kızlar bi fikir verin bakıcımı kreşmi

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

deryadeniz8380

Oğlum EGE abi oluyor
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
462
2
96
Nevşehir
ben ve eşim öğretmeniz okullar açıldığında oğlum 19 aylık olacak
bakıcı araştırıyoruz referansı olan 3 çocuk büyütmüş bi arkadaşımızın tanıdığı var daha görüşemedik ama kadın kendi evinde bakıyormuş yani kamerayla falan izleyemem sanırım.arkadaşımızda çok övüyor annemin arkadaşı çok iyi biz kefiliz diye evinde çocuk odası bile varmış
birde bugün kreşle görüştüm canlı yayınla izleyebiliyoruz en fazla 17 çocuk oluyormuş sınıflarında ama sorun şuki en küçükleri 2 yaşında olan sınıfa kaydolacak oğlum yani en az kendinden 5 ay büyük olacak arkadaşları bu sorun olurmu acaba ezilirmi öğretmen ve yardımcı kadın bütün çocuklarla yeterince ilgilenebilirmi öğretmenleri üniversite mezunu değil usta öğreticilermiş bu yaş grubuna bakan öğretmenler böyleymiş

siz olsanız ne yapardınız bakıcımı kreşmi?????????????

19 aylik bebek henüz cok kücük. bakici uygun olur. fakat 3 yasina bastigi zaman mutlaka krese verin. hem sosyallesir hemde gelisiminde kres cok büyük bir etki olur. sonucta deneyimli ögretmenler oluyor orada ve sosyal ortam var

Valla canım bende eyllüde işe başlicam oğlum 1 yaşında olcak aynı muallakda bende kaldım ve kreş yerine oğlumu bakıcı bulmaya karar verdim arkadaşların dediği gibi en iyisi 3 yaşından sonra kreşe vermek bebeklerimiz daha küçük

bende aynı düşüncelerle boğusuyorum ben işe başladıgımda da oğlum 15 aylık olacak, ama sizin avantajınız deneyimli ve güvenilir bir bakıcı bulmus olmanız bende istediğim sekilde bir bakıcı bulabilsem en azından 2- 2.5 yasına kadar bakıcıyla idare ederdim ama bulamazsam paşa paşa kreşe razı olucaz:( bence en azından bebeğiniz kendini biraz daha iyi ifade etmeye başlayana kadar bakıcı..

hanimlar ben 2011 eylülde istanbulda olucam, almanya'da okul öncesi egitim ögrt okudum suan burada bir anaokulunda calisiyorum.
2011 eylül itibari ile is bulmam gerekiyor. aklinizda bulunsun ltfn :)

fikirleriniz için çooook teşekkürler bugün karşı komşumla konuştum yeni bir ev aldık mayısta taşındık komşumda temmuzda gelmişti yan blokta kadının iki çocuğu var ikiside bu sene üniversiteyi kazanmış eşi postacı tanıdığın bakıcı varmı dedim getir ben bakayım dedi konuştuk iyi gibi 300 e anlaştık evde çocuğum yok bakarım ben yedirir içirir gezdirir bakarım hiç kaygılanma dedi sanırım ihtiyacıda var komşularımda iyi bakıp bakmadığını söyler arada kardeşimde kontrol eder herhalde oğlumdanda anlarım sevip sevmediğini biraz daha rahatlamış gibiyim Allah hepimizin işini rast getirir inşallah

fikirleriniz için çooook teşekkürler bugün karşı komşumla konuştum yeni bir ev aldık mayısta taşındık komşumda temmuzda gelmişti yan blokta kadının iki çocuğu var ikiside bu sene üniversiteyi kazanmış eşi postacı tanıdığın bakıcı varmı dedim getir ben bakayım dedi konuştuk iyi gibi 300 e anlaştık evde çocuğum yok bakarım ben yedirir içirir gezdirir bakarım hiç kaygılanma dedi sanırım ihtiyacıda var komşularımda iyi bakıp bakmadığını söyler arada kardeşimde kontrol eder herhalde oğlumdanda anlarım sevip sevmediğini biraz daha rahatlamış gibiyim Allah hepimizin işini rast getirir inşallah

herşeyin hayırlısı

Back