• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar bi el atın ben bu kafayı napıcam :KK43:

Kumru sultan

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
93
31
8
33
Sevgilimden ayrıldım bari saçlarımı boyayayım kesin çok yakışacak ya dedim. Ahaa sonuç.
Silky 066 rose ile Palette 7-887 ateş kızılını karıştırdım. Sanırım silky bozuktu karıştırınca domates püresi gibi pütürlü olmuştu. İlk önce uçlarına sürdüm bitirdim sonra diplerini boyadım. Ama ona rağmen çok renk farkı olmuş :KK43: saçımda iki üç senedir boya yok normalde de kızıl yansımaları vardı zaten. Siz daha iyi bilirsiniz ben bunu nasıl düzeltebilirim? Dipleri tarçın bakırı gibi duruyor ışıkta acaba bütün saçımı o renge nasıl boyayabilirim?

Son düzenleme:
Üçüncü fotoda çok belli renk farkı olduğu.
Aslında tamamına tutturabilseydiniz güzel olacakmış gibi duruyor.
Önce uçları başlayp sonra diplere geldiğniz için saçınızda beklettiğiniz süremi farklı oldu acaba.?

Rengi çok tatlı bir renkmiş ama arkadasında dediği gibi renk farkı olmuş saçınızda imkanınız varsa bence ikinci boyamanızda birimden yardım alın :)

Hem kendi saçımı hem çevremdekilerin saçlarını hep ben boyardım ilk defa böyle bir şey başıma geldi. Ben hangi renkleri karıştırsam ne yapsam da bunu düzeltsem.

Hem kendi saçımı hem çevremdekilerin saçlarını hep ben boyardım ilk defa böyle bir şey başım ya geldi. Ben hangi renkleri karıştırsam ne yapsam da bunu düzeltsem.
sanırım siz bakır saç rengi istiyorsunuz internete palette 7-77 yoğun bakır yazar mısnız sizin istediğiniz renk mi diye :KK15:

Ben kızıl tonlarında bi şey istiyordum ama bi baktım bambaşka bir haldeyim.
Ay vallahi sizin kalbiniz çok temiz ben de bugün tam aynı boyadan aldım:) şimdi bi tutam boyadım bekliyorum nasıl olacak diye.

Ben kızıl tonlarında bi şey istiyordum ama bi baktım bambaşka bir haldeyim.
Ay vallahi sizin kalbiniz çok temiz ben de bugün tam aynı boyadan aldım:) şimdi bi tutam boyadım bekliyorum nasıl olacak diye.
ay öylemi cok sevindim ayrıca bir tutamı boyamakta cok mantıklı olmuş sonucları atarsınız buraya bizde görelim :)

Bilmiyorum ya kadınlar kulübü şuan buna hazır değil sanırım :110: hepsini yıkayıp bakayım hele nasıl olmuş şuan komik görünüyorda biraz:KK49:

Beyaz sabunla yıkadım diplere çok değmeden. İyi oldu biraz rengi aktı bu hafta böyle devam edicem sonra boyarım daha iyi olur diye düşünüyorum.

Back