- Konu Sahibi tatliruyam
doktor dedıkı küçük oldugu için kesesını goremedım ama kan degerıme baktı gebesın dedı sıızınde basınıza geldımı hıc bole bısey on gun sonra gel tekrar dedı bı ılaç yazdı o gıttımde gorunur mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktor dedıkı küçük oldugu için kesesını goremedım ama kan degerıme baktı gebesın dedı sıızınde basınıza geldımı hıc bole bısey on gun sonra gel tekrar dedı bı ılaç yazdı o gıttımde gorunur mu
Canim tam olarak kaç haftadasin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm bılmıyorumkı heyecandan soröayı unuttum ama 15gunum gectı
Haftaya gorulur bence
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Son adet 15nisan sata göre 5+3te gitti kese yok ama yeri var dedi kan testinde çıktı gebelik ama çok yeni dedi on gün sonra gel dedi folik asit verdi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ilk bsdlarda gorulmuyor merak etme
Bnada folidace dye bı ılac verdi cnm
Şimdi baktım bnimkide folidaceymiş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benimde 8 gun gecikmisti dun keseyi gorduk bebisimizi goremedim benimdr heyecandan aklima kac haftalik diye sormak gelmedi 10 milim olmus dedi.beta hcg 6774 cikti ne kadarliktir sizce
cnm senin bhcg değerin kaç çıktı kan testindedoktor dedıkı küçük oldugu için kesesını goremedım ama kan degerıme baktı gebesın dedı sıızınde basınıza geldımı hıc bole bısey on gun sonra gel tekrar dedı bı ılaç yazdı o gıttımde gorunur mu
cnm senin bhcg değerin kaç çıktı kan testinde
Canımmmmm 5.3 cnm pardoncnm senin bhcg değerin kaç çıktı kan testinde