Gelinlik Modelleri kızlar bi cevap ativerin :)

burcuerol

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
42
1
6
34
Bursa
Kızlar gelinlikci ile anlastim provalar baslicak etekucunda dantel olmucakti ama etekucun da dantel olunca daha güzel olucagini düşündüm..sizce etekucuna dantel ne kadar fiyat isterler..

Kızlar gelinlikci ile anlastim provalar baslicak etekucunda dantel olmucakti ama etekucun da dantel olunca daha güzel olucagini düşündüm..sizce etekucuna dantel ne kadar fiyat isterler..

canım öncelikle hayırlı olsun
ben ilk başta etek ucunda dantel istiyordum ama her gelinlikçi boyunu daha kısa gösteriri dedi o yüzden vazgeçtim
etek ucu dantel baya bi fiyatı arttırıyor.bu gelinlikçiden gelinlikçiye değişir
sen ne kadara anlaştın bu arada? ve nerede diktiriyorsun?

Canım ben de etek uçlarına dantel attırıyorum. Dantel istemiyordum ama çok basit oldu dantelsiz. Bir de uçlar yerde sürünüyor niye kısa göstersin ki... Ben de maliyeti 300 tl arttırdı, orjinal Fransız güpürü, güpürünü de kendim beğendim üstelik.

Teşekkür ediyorum canım benim 1600 anlaştım bursada bir yere diktiricem canım prenses model üst kısmında taşlar var..

Fazla pahalı değilmiş :) bende yaptirayim o zaman fiyati öğrendiğim iyi oldu sagol canım benim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…