Nişan kızlar bi bohçaya bu kadar para verilir mi sizceee???

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

esinnnnn02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2010
451
1
96
İstanbul
dün bi çeyiz mağazasına girdim arkadaşlar,nişan bohçası için sandıklara bakıyodum,aman yarabbim,midye şeklinde kadifeden bir sandık yapmşlar,hayatmda gördüğüm en güzel sandktı...ama makyaj sandığı ile birlkte 400lira falan oluyor...:((( değermi sizce?yani sonradan yatan odasnda falan kullanılır tabiki,ama yinede okadr para verilirmi kızlar??:2:

dün bi çeyiz mağazasına girdim arkadaşlar,nişan bohçası için sandıklara bakıyodum,aman yarabbim,midye şeklinde kadifeden bir sandık yapmşlar,hayatmda gördüğüm en güzel sandktı...ama makyaj sandığı ile birlkte 400lira falan oluyor...:((( değermi sizce?yani sonradan yatan odasnda falan kullanılır tabiki,ama yinede okadr para verilirmi kızlar??:2:

nerde baktın canım çarşıda daha uygunlarını bulursun hemen hemen yarı yarıya düşüyor fiyatlar

cnm bilmiyorum bulabilr miyim...:gitme: öle kadifeden falan sandık satan yerler varmıdr acaba?benm onu gördüğüm yer fatihti...:sinifsinif: biliyorum kat be kat koyduklarını ama çokta içim gitti:)ah eminönünde bi bulsam ondan var ya,deli gibi pazarlık yaparım,alırım onu ama...

cnm bilmiyorum bulabilr miyim...:gitme: öle kadifeden falan sandık satan yerler varmıdr acaba?benm onu gördüğüm yer fatihti...:sinifsinif: biliyorum kat be kat koyduklarını ama çokta içim gitti:)ah eminönünde bi bulsam ondan var ya,deli gibi pazarlık yaparım,alırım onu ama...

kesinlikle vardır canım çünkü oralarada çarşıdan gidiyor sora sora bulursun çok şık şeyler vardı bende haftasonu gittim

bundan eminimki eminönünde çok daha güzellerini ve ucuzlarını bulursun canım rsuperisinin dediği gibi o tür mağazalara eminönünnden gidiyor sonuçta biz bohça yapmaya gittiğimizde 500 liraya oooo birsüsü sey almıstık.muhakkak git dolaş araştır iyiyce pazaarlığınıda yaptınmıı mis gibi bir bohça yamış olursun..
MUTLULUKLAR:nazar:

valla bende eminönünden yapmıştım herşeyi onlarınkilerde çok şok kumaş işlemelilerde var taşlı sandıklarda süper modeller var hele bir kalpli savaroski taş modelliler vardıki süper şık duruyodu ve sadece 50tldi sandıklar ordaa

cnm eminönünde havuzlu hanın oralarda bir yol boyu magazalar var hepsi çeyizci ve pazarlıkla 500e herşeyini tam takır alırsın kına setinde içinde dahil olmak üzere ben kızıma alışveriş yaptım bütün kıyafetlerini 165a almıştım adan zye kozmetigi içinde

kesşnliklee eminönü çok uygun ama onemlı olan ınsanın ıcıne sinmesi cok kötu modeller var çok ucuza

Ay okadr çok isterimki o beyendiğimden bulmayı...sizi dinlicem ve eminönüne bi gidip bakıcam kızlar...yazık dimi okadr paraya hakikaten...kolay kazanılmıyo...

400 lira çok fazlaymış cidden. Sana mı alınıcak bu sandık yoksa sen damada mı hazırlıcaksın?
Sonuçta yine sen kullanıcaksın ama bence 400 fazla. Biz de eminönüne bakmıştık sandık için. O kumaş kaplılar falan çok basit geldi kayınvalim de beğenmemiş allahtan. Birlikte baktık sandığım için. Şark handan üçlü deri kaplı ahşap çok güzel sandık seti aldık. Çok büyük değil ama tam benim zevkle kullanacağım tarzda bir şey. Fİyatı da ucuz hem de. Fotoğraflarını koyarım bir ara.

Canım daha 2,5 ay oldu nısanlanalı bır suru masraf yaptım anlatamam sımdı cok pısmanım benım fıkrımı sorarsan okadar para verme degmez gez dolas daha uygunlarını bulursun ona o parayı vercegıne bır kat elbıse daha aldır veya ıc camasırı al bol bol........zor bu ısleri..............

bencede 400 tl çok pahalı yaaa... zaten bu süreçte bir sürü paradan çıkılıyor eksik bi türlü bitmiyor... bence uygun fiyatı istediğin gibi bişey bulabilirsin...

bizde temmuzda yaptik bohca alisverisini ve eminönüne gittik...
cok uygun seyler var.. o paraya bütün bohcayi yaparsin canim.. cok güzel sandik modelleri var ve eminim istedigin modeli ordada bulursun

evet saolun kızlar,bi anlık gaflete düşüverir insan,iyi ki de danışmışm;)şimdi en yakn zamnda em,nöüne gidicem,araştrcam,hatta kendm yapmayı bile düşünüyorum...da istirdiye şeklindeki iç malzemeyi nerden nasıl bulurum onu bilmiyırum:)))

bende gördüm onu büyük bi hevesle girip sordum ama çıkışım hüsran oldu :) çok pahalı gerçekten ama bi o kadarda güzel

400 tl bir sandık mı'!!!!!!!!!! biraz daha üsütüne ekleyip eminönünden hem sandıklarını alırsın hem de içini doldurırsın. eminönünde hürriyet çarşısı diye bir pasaj var içindeki bütün mağazalar bohça ürünleri satıyor ve çok şık, değişik sandıklar var. oraya mutlaka bak. bir de hürriyet çarşısına gitderken mahmutpaşa caddesi var oradaki neredeyse bütün mağazalarda sandık ve bohça için gerekli diğer şeyler var. hemde pazarlık yapınca söylediklerinin yarısına alırsın.
fatih gelnlik ve çeyiz mağazaları ağırlıklı olan bir yer ama fiyat olarak gereksiz uçuk. sonuçta onlarda genel olarak sattıkları şeyleri eminönünden alıp getiriyor. üstüne fazlasıyla kar koyup satıyorlar. sen bir gün sabah erkenden git eminönünü gez emin ol beğendiğinden daha güzel şeyler bulacaksın.

Back