• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bi bakrmısınız emme sorunu

minek35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
1.182
0
116
İzmir
slm kızlar 1 ay 4 günlük bebişim var ve emerken boğazında kalıo tıkanıo doktora göürdük
küçük dili büyükmüş o yüzden oluomuş yapabilceği bişi yokmuş sizin böyle bisorununuz oldumu bebişlerinizde yada tanıdıklarınızda varmı böyle bişi ve ne zaman geçti yada ne çare buldunuz bebeişin sırtına vura vura bebişimde hal hal kalmadı ters çevirip vuruyorum ama sonra üzülüyorum küçücük ciğeri ve kalbi var ama yapıcak ta başka bişi yok ben d. bakırdayım ailemden uzakta tek başıma büyütücem bebişi annem yanımdaydı ama oda 20 sinde izmire dönecek ayın 20 sine kadar güvendeyim ama sonra tekim annem yanımda olmıcak çok tedirgin oluyorum yardım edebileceğiniz yada önerebilceğiniz bişiyler varmımafoldumben:Saruboceq:

canim cok gecmis olsun hic bir fikrim yok ama baska doktora falan gotur. sanirim annen baska bi sehirde yasiyor. oda oradaki bir cocuk doktoruyla konussun belki yapilacak bisey bulunur. tekrar gecmis olsun ALLAH sifa versin

saol canım iki doktora gittik aynı şeyi diolar dua et canım duaya çok ihtiyacım öpüyorum seni

canım aynı problemleri biz de yaşadık götürmediğimiz doktor kalmadı hepsi de büyüdükçe toparlar dedi,benim oğlum kendi tükürüğünü bile kaçırıyodu.3 aylık olunca biraz daha toparladı,sonra da giderek azaldı ama tamamen geçmedi,şimdi 9,5 aylık hala bazen pütürlü gıdalarda tıkanıyor.Yapacağın başka birşey yok sırtına vuracaksın,çok hızlı vurmadıkça bişey olmaz,olsa bile Allah korusun boğulmasından iyidir...

benim kızımda erken doğduğu için emerken hep genzine kaçırıyordu.
gerçekten çok korkutuyordu beni
annemle aynı odada olmadan asla emzirmezdim.
sütü genzine kaçırdığında ters çevirip sırtına vuruyorduk ve kendini toparlasın diye yüzüne bir kez hızlıca üflüyorduk.
ben en son şöyle bir çare buldum.
emzirmeden önce mememi biraz sağıyordum.böylelikle süt tazyiksiz akıyordu bebeğimde daha rahat emiyordu.ama 2.ay sonuna doğru bayağ rahatlamıştık.
Allah yardımcın olsun.

Back