Maske Tarifleri Kızlar bi bakınn :(

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

Queen.

Rüzgâr..
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2009
674
5
cildim çok kuru olduğu için yüzüme bal ve süt maskesi yaptım ama nedense sürdüğümde yanaklarım kıpkırmızı oldu 2 günde anca geçti :çok üzgünüm: bide beyaz tenliyim turp gibi gezdim ortalıkta neden bana böyle oluyo acaba gerçi çokda göze batmıyo ama ben rahatsız oluyorum bi tek bnde mi böyle oluyo :bbo:

bal ve süt... :uhm: bunlar cilt tipi ne olursa olsun besleyicidir..ama neden öyle oldu ki..cildin çok hassas o zaman canım.. cilt tipinie uygun olan maskelere bi göz at istersen

evt cildim aşırı hassas kolay kolay bi daha bişey sürmem heralde yüzüme

Selam Saf hakiki zeytinyagi tavsiye ederim..
Benim cildim hem hassas hemde inanilmaz kuru,
ne kremler kullandim ne bakimlar yaptim ama bir türlu fayda görmedim.
Kullandigim kremlerin bazilari da anladim ki, bende akne + siyah nokta yapiyor.
Gecen gun internette okudum, hakiki zeytinyagini uyumadan cildine sür - eger cok kuruysa 1
dakika gecmeden cildinin nasil o yagi cektigini göreceksin.
Iskandinavayada yasiyorum, ve inanilmaz soguk burasi - cildim soguga karsida
cok hassas.. Kuru ciltle öyle olur zaten.
Hakiki zeytinyagi hakkinda, hem internette arastirdim hem danimarkaca bir sitede
faydalarinin siralandigini gördum.
Nemlendirici, e-vitamini dolu, diger vitaminleride barinidiriyor.
Hatta gunesin ciltte biraktigi tahrisleri bile onariyor...

Internette oku bi, arti zeytinyagi hakkinda da arastir - hakiki olanini kullan.
Kullanidigimdan beri cildime renk geldi.
Umarim memnun kalirsin denedikten sonra da buraya yaz..:)))
Bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…