merhaba, doğal yöntemlerle ok edebilmemin ben de mümkün olmadığını okumuştum. ben de ergenlilte boy uzaması ve kilo alımı sırasında oluşanlar gitmiyor mesela ama lazer yöntemlerle sonuç alınabiliyormuş. tabi fiyatı nasıl bilemiyorum :44:
merhaba, doğal yöntemlerle ok edebilmemin ben de mümkün olmadığını okumuştum. ben de ergenlilte boy uzaması ve kilo alımı sırasında oluşanlar gitmiyor mesela ama lazer yöntemlerle sonuç alınabiliyormuş. tabi fiyatı nasıl bilemiyorum :44:
doğal yöntemlerle gtmesı zor hatta ımkansız ben cok arastırmısım aynı sorun bende de var fakat sopr yaptıgında derı genlestıgı ıcın daha az gorunuyorlar bılgın olsun ve cıldın kuruysa sureklı krem surup su ıcmeyı ıhmal etmemen lazım yoksa kılo almanı bıle beklemezler o pıs catlaklar
çatlakları yok etmek imkansız herşeyi denedm gögsümde baldırlarmda ve kalçamda çok aşırı çatlağm var 16 yaşından beri hemde kullanmadk eczane ilaçları kalmadı yağ yumurta limon cart curt tüm doğal yöntemıde denedm fayda etmedı :S ama oluşmasını engellemek için badem yağı yada zeytinyağı ii gelıyomş. yanı olmuşa çare yok ama bundan sonra diğer kısımlarda olşacak çatlaklar için önlem alabılırsın ben öyle yapıyorm.