Çatlaklar kızlar bi bakın.....

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

liena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2009
250
2
35
çatlaklarla üç senedir yoğun bi savaş içindeyim ama öyle böyle değil kullanmadığım peki bir şey kalmadı galiba sonuç mu ne parlaması bile azalmadı
evet çok taktım bu çatlakları kafama ama bu sene pek sallamıyorum çokta bu foruma da daha az uğramaya başladım biliyorum ki ne yaparsam yapayım geçmeyecek belki dışardan bakınca görünümünü hafifletmek için yaptığınız bir şeyler vardır diye sormak istedim mesela nasıl etek giyiyosunuz fondoten de kapatmıyor ya da ne bileyim deniz de ne yapıyorsunuz?

madecasol, acnelyse karışımını ve dermarolleri de denedinmi
sonuç yokmu bunlardan:gitme:
bana madecassol ve acnleyse nin baya faydası oldu çünkü
dermaroller de yeni başladım

evet canım kullandım üç ay kadar bi faydası olmayınca da bıraktım sen de işe yaradıysa devam et ama dermorollerı kullanmadım

çatlaklarla üç senedir yoğun bi savaş içindeyim ama öyle böyle değil kullanmadığım peki bir şey kalmadı galiba sonuç mu ne parlaması bile azalmadı
evet çok taktım bu çatlakları kafama ama bu sene pek sallamıyorum çokta bu foruma da daha az uğramaya başladım biliyorum ki ne yaparsam yapayım geçmeyecek belki dışardan bakınca görünümünü hafifletmek için yaptığınız bir şeyler vardır diye sormak istedim mesela nasıl etek giyiyosunuz fondoten de kapatmıyor ya da ne bileyim deniz de ne yapıyorsunuz?

ben de çatlaklaeımı kapatmak için bi ürün arıyorum çok fazlalar ve derinler kurtulamıyorum en azından kapatabilsem...benneyaptımki bi ürün öğrenirsen lütfen burda paylaş cnm

paylaşırım tabiki de canım ama kimse bildiklerini paylaşmıyor burda sadece bakıp geçiyorlar.....

ben limon kahve karışımı yaptım hafifledi görünümü..ama öyle bi kaşınıyo ki dayanamıyorum...ara vermiştim bi daha yapayım dedim ölüyodum kaşıntıdan:sinifsinif:

sanırım alerjim var kahveye...:gitme: kaşınmasa etkili kahve limon...şu krem karışımını denemeyi düşünüyodum...madecassol olan...bi deniyim bakalım nasıl olucak

he bi de denemek isteyen olursa yağlı bi kremle aspirini karıştırıp sürün..ben bi ara denedim yazın çok yağlı oldu dayanamadım..kışın denenebilirgamyoncuiremsu

kahve limon da bi ben de işe yaramadı galiba daha da arttırdı sanki bıraktım bende

ben de kahve limon denedim ama daha da arttı sanırım çatlakları
m artık korkumdan kullanamıyorum
onun yerine işe yarayan başka birşey arıyorum ben de :KK43:

aslında benim sorduğum şey daha çok kamufle etmek için ne kullanıyosunuzdu ama kmse hiç bir şey yapmıyo galiba

X