• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bi bakın yardım edin lütfen :(

s_elif

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
81
0
16
İstanbul
Eşimle geri çekme yöntemiyle korunuyoruz yeni evliyiz ve işim gereği 2 sene hamile kalmamam lazım. Eşim korunmayı istemiyor yani kondom kullanmıyyor, ne dediysem ikna edemedim. bendede tansiyon sorunu olduğundan doktor doğum kontrol vermiyor. adetim tam 2 ay gecikti. 1 ay önce gebelik idrar testi yaptım negatif çıktı. ondan ondan 1 hafta sonra kan testi yaptım ve 0.563 çıktı yani yine negatif. ama adet olmayınca 5 gün önce tekrar evde gebelik testi yaptım sonuç yine negatif. şu an sigortam olmadığı için doktora gidemiyorm malsef, son bi kaç gündür göğüslerim ağrıyor kasıklarıma sancı giriyor. ben önceden de adet olmadan önce aynı belirtileri 1 hafta önce yaşardım ama akıntım da çoğalırdı şimdi akıntı yok gibi. benim asıl sorum mesela adet gecikten sonra ki cinsel ilişkilerde hamile kalma riski olayı var mı? sonuçta yumurtalıklar çatlamıyo yenilenmiyor? lütfen bi yorum yapın kafayı yicem.

merhaba canım geri çekme yöntemiyle korunulmuyo malesef ben öle hamile kalmıştım riski çok fazla.. sigortan yok ama sağlık ocağına gidebilirsi bildiğim kadarıyla ücret almıyolar bide kan testini tekrarlat benim kızım uzun süre testlerde görülmemişti...

merhaba canım geri çekme yöntemiyle korunulmuyo malesef ben öle hamile kalmıştım riski çok fazla.. sigortan yok ama sağlık ocağına gidebilirsi bildiğim kadarıyla ücret almıyolar bide kan testini tekrarlat benim kızım uzun süre testlerde görülmemişti...

canım tamam ama 2 aylık gecikmenin ve yapılan testlerin üzerine illa çıkmaz mıydı? sağlık ocaklarında sigortasız bakmıyolar malesef

benim kızım 4 4.5 ay idrar testinde hiç çıkmadı canım kan testinde başta çıkmadı sonra çıktı.. olabilio yani =) bide stresten olabilir canım yaaa o da çok geciktirir.. hmm o zaman bi kan testi yaptır canım hamilelik belirtileri de çok değişio herkesde farklı olabiliyor

benim kızım 4 4.5 ay idrar testinde hiç çıkmadı canım kan testinde başta çıkmadı sonra çıktı.. olabilio yani =) bide stresten olabilir canım yaaa o da çok geciktirir.. hmm o zaman bi kan testi yaptır canım hamilelik belirtileri de çok değişio herkesde farklı olabiliyor

canım 35 gün gecikince kan testi yaptırdım negatif cıktı zaten :) ben de hamilelik belirtiler de yok. diyorum ki geciken adetin üstüne hamile kalma riski var mıdır? çünkü ancak düzenli adet olduğunda hamile kalabiliyosun diye biliyorum

hımm onu bilemiyorum canım ama benim mantığımada olmaz gibi geldi....
bi bilen varsa cevap vermeliii yardımmmmm=)=)

Back