• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar bi bakın saçıma.Acil yardım!!!

Lakito

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2007
2.702
205
688
İstanbul
http://img25.imageshack.us/img25/4655/sevin1250.jpg

http://img25.imageshack.us/img25/5588/sevin1249.jpg

http://img25.imageshack.us/img25/2310/sevin1248.jpg

Kızlar bugün bi hevesle saçlarımı boyatmaya gittim.Saçlarım koyu kahveydi. Ben kumral bi ton istedim. Kuaför kız açtı saçımı. Sonra bana bırak ben çok güzel bi renk hazırlayacağım dedi. Bende kek gibi inandım kendine o kadar güvenince. Sonra boyadı. Fotodaki gibi böyle sarılı kızıllı bi renk oldu kafamçokkarıştı Tabi fotodakinden daha cart rengi kaydirigubbakcemile3 Ay gülüyorum ama sinir oldum.
Ben bu saçla asla dışarı çıkamam. Ben doğal olayım derken yapay bişey oldum. Ayrıca ne renk onu bile bilmiyorum.Sarı desem sarı değil, kızıl desem kızıl değil. 1-2 güne kadar tekrar koyu kumral, kahve ya da çikolata kahvesine boyatmam lazım. Fakat kızlar bu rengin üstüne tutar mı hemen arkasından boyatınca? Ya da biraz yıkayıp akıtmam falan mı lazım? Benim düştüğüm duruma düşen arkadaşlardan yardım istiyorum. Ben bu saçla dışarı asla çıkamam :1no2:

bronz kahve gibi olmuş saçın canım kötü durmuyo ama senin istediğin bu değilmiş niye öyle yaptı ki fisfisfis

cnm fotoğraflarda kötü gözükmüyo ama çok cartsa en güzel kahve tonuna boya ben yaşamadım böle bişi ama thminimce baya koyu kahve tutar diye düşünüyorum o kadar bozma moralani unutma ölüme yok çare geçmiş olsun

ii de güzel bence
bu kızıllığı kapatmak için küllü açık kumral boya bence koyultma.

bronz kahve gibi olmuş saçın canım kötü durmuyo ama senin istediğin bu değilmiş niye öyle yaptı ki fisfisfis
Yok canım saçlarım böyle kızıl sarı resmen.Yani cidden kötü bi gündüz görseniz kaydirigubbakcemile3
Daha bugün boyandı işte yarın ya da birgün boyatsam ya da boyasam tutar mı acaba bilmiyorum ki.

dışarı çıkılmıycak gibi değil ama bence kötü de değil

neden anında düzelttirmedin kuaföre?

Ya sorma saflığıma geldi. Yani ordaki kızlar ay çok güzel çok güzel deyince beğeniveresim geldi ama evdekiler resmen dalga geçti saçımla. Çingene sarısı gibi delikafadulden

ii de güzel bence
bu kızıllığı kapatmak için küllü açık kumral boya bence koyultma.
Canım küllü açık kumralda açık bi renk olur ama.Ben koyu istiyorum tabi öyle koyu kahve falan değil. ama işte hemen arkasından olur mu acaba onu düşünüyorum.

ilk iki fotoğrafta ışık vuran yerlerde renk biraz kötü, bence yeniden aynı kuaföre git düzeltsin, düzeltiyorlar zaten ücret almadan. aynı olayı seneler önce bende yaşamıştım, saçlarımı açmak istiyorum kumral tonlarında dedim, çocuk bana bırak dedi, aynı seninkine benzeyen bişey oldu. Beğenmediğimi söyledim, yıpranmasın diye bir hafta sonra düzeltmişti

ilk iki fotoğrafta ışık vuran yerlerde renk biraz kötü, bence yeniden aynı kuaföre git düzeltsin, düzeltiyorlar zaten ücret almadan. aynı olayı seneler önce bende yaşamıştım, saçlarımı açmak istiyorum kumral tonlarında dedim, çocuk bana bırak dedi, aynı seninkine benzeyen bişey oldu. Beğenmediğimi söyledim, yıpranmasın diye bir hafta sonra düzeltmişti
Sağol canım. Bakalım ben hemen düzelttirmek istiyorum.Allahtan bu ara evdeyimde sorun olmuyor yoksa cidden ... sarısı gibi bi renk oldu -tatlicadiarzu-

ay ben çok sevdim saç rengini yaa
gerçektenn a.s.
canım biraz bekle saçların yıparnmasın birazdan kastım 4-5 gün
yani hemen dönmek istiyorsan hiç beğenmediysenn
yada 1 ay kullan aksın saçından beyaz sabun akıtıyormuşda canım bilgine Şeniz

Ya sorma saflığıma geldi. Yani ordaki kızlar ay çok güzel çok güzel deyince beğeniveresim geldi ama evdekiler resmen dalga geçti saçımla. Çingene sarısı gibi delikafadulden

yok kız cingene mingene, sımdı böyle moda,
:) hos olmus, bıraz bekle olmazsa ustune röfle attır balyaj gıbı,
gıdeceksen 2 gune kadar gıt de fazla para almasın düzeltmek için kaydirigubbakcemile3

Kızlar teşekkür ederim hepinize.Fakat ben bu saçla dolaşamam. Güneşte bi görseniz fazla parlıyor. Bugün gideceğim kuaföre düzeltsin canım.Niye para verecekmişim:1closedeyes: Kendi boyadı kendi düzeltsin.Aunı gün olsa düzeltmeye para alamazdı ama işte ordan beğenerek çıktım bu saçı. Tekrar parada vermek istemiyorum.Bakalım ne olacak.Ben şu saçtan kurtulayımda.Umarım 1 ay sonra düzelteyim demez :bbo:

Son düzenleme:
benimde böle oldu ay gezdim yarın kuaföre gidicem yazarım
Sen ne renk istemiştinde böyle oldu canım?
Ben türk kahvesi diye bi renk istiyordum. Bana bırak dedi, böyle abuk bişey oldu.Belki bazılarına göre güzel bi renk ama inan ki hafif gösteriyor bence böyle renkler insanı. Bi ağırlığı karizması olmuyor :)
Sen ne zaman boyattın yeni mi benim gibi?

Back