Kızlar bi bakın nolurrr

BirmevzumVar

Tsunami
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2016
154
40
28
30
Kızlar ben en son 17 kasım da adet oldum 28gunde bir adet oluyorum yumurtlam donemi eşimle iliskiye girdik son 4 5 gun ama boşalma olmadi geri çekilme veben daha adet olamadimmm hamile kalma ihtimali varmi ya bilgilerinize ihtiyacım vr test yapmaya korkuyorum

Ben hamile kaldiginizi düşünmüyorum eşinizde boşalma olmamış çünkü bu gibi şeyler stres, mevsim değişiklikleri dolasiyla değişiklikler gösterebiliyor ertesi gün hapı alabilirsiniz 72 saat içinde kullanmanız gerekiyor ama ne kadar erken kullanırsanız o kadar ise yarıyor hap ama zararları da var tabi regliniz gecikiyor ve siz hamile miyim diye korkuya kapılırsınız

Geri çekilme yöntemi tam korunma yöntemi değildir. Erkeğin zevk suyu ilerde hamile kalma şansı yüzde 50 diyebilirim size bugün görümcemin hamile haberini aldım şok oldum çünkü korunuyolardi hemde çekilme yöntemiyle yani kazayla oldu diyebilirim

Yani sadece geri cekme uzerine ek bir korunma yöntemi daha kullanmiyorsaniz hamile kalma ihtimaliniz tabi ki var. En güzeli test yapin. Korkmanin ecele faydasi yok :super:

Erken boşalma tedavisi nasıl yapılır?
Erken boşalma tedavi edilebilir mi? Erken boşalmanın nedenleri nelerdir? Erken boşalma tedavi yöntemleri hakkında tüm merak edilenleri Sentez Psikolojik Danışma Merkezi'nden Aile ve Evlilik Terapisti & Cinsel Terapist Güldane Işık Kavgacı Kadınlar Kulübü TV'ye anlatıyor.

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye ziyaret desteklerinizi bekliyoruz. Haydi bakalaım kadın dayanışması deyip sizleri sayfamıza davet ediyoruz :) https://www.kadinlarkulubu.tv/

Back