kızlar bi bakın nolur

selcanefe

herşey güzel olsun
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2007
493
32
318
Sivas
kızlar bebeğim emmiyo diye belirtmiştim bilenleriniz vardır arada 2 defa falan emiyor eşimden pompa istedim elle yapılan pompadan almış takıyorum göğsüme bir türlü sütü çekmiyor süt mü yok acaba diyorum elimle sağıyorum süt geliyor bilen varsa bi yardım etsin nasıl kullanacam üstünde pek açıklayıcı yazmıyor sağmazsam da tamamen kesilecem valla bi yol gösterin sütüm çekilmesin nolur kızlar

elle olanlar malesef hemen cekmiyor simdi git buyuk bir bardak sut ic sekerli ve ilik olsun suan turkiyede saat 11e geliyor sanirim 12 dogru sicak bir dus al sonra rahat bir yere otur iyice gogsune daya mandali hizi hizli SIKma yavas yavas SIK birak stres yapmadan biraz zaman alsada gelir merak etme benimki ilk manuel di sonra avent aldim ama bu sekilde manuelle daha cok sut sagiyordum sekerli ilik sutu dr onermisti bana

unutma mandali hizli hizli pompalarsan sut gelmiyor agir agir cekip birakirsan oluyor dus alamazsan termofora cok sicak olmasin su koy onu gogsune daya insallah bol bol gelir sutunde rahatlarsin stres yapma ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…