- 9 Ocak 2017
- 73
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi aysegulsivas58
Sağ tarafımda alt karın bölgesinde bi fazlalık var bastırdiğim da aşağı iniyor aşağıdan bastirdigimda yukarı çıkıyor sizce ne ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ciddi misin ya senBebektir![]()
Sağ tarafımda alt karın bölgesinde bi fazlalık var bastırdiğim da aşağı iniyor aşağıdan bastirdigimda yukarı çıkıyor sizce ne ?
Hiç bu kadar ciddi olmamıştım?Ciddi misin ya sen
Hani hamilesiniz ya ondan sordum ya beni yanlış anlıyorsunuz korkuyorum ışteHiç bu kadar ciddi olmamıştım?
Peki ya sen buradakilerin doktor olmadığının, hoş olsalar bile doktorlara dahi inanmadığının, insanlara fenalık getirdiğinin ve aynı konuyu defalarca açtığın için insanların seni ciddiye almadığının farkında mısın?
Git korkuna başka yerde çözüm ara. Burada, insanlarla alay eder gibi saçmalama hakkın yok yeter artık !Hani hamilesiniz ya ondan sordum ya beni yanlış anlıyorsunuz korkuyorum ışte
Bakın gerçekten çözüm aramaya çalışıyorum gidiyorum doktora hep de 6 doktor değiştirdim o kadarda ultrason görüntüsü ama içimde kötü bu hiş var belirtileri geçtim valla ya karnimda bisey var yaGit korkuna başka yerde çözüm ara. Burada, insanlarla alay eder gibi saçmalama hakkın yok yeter artık !
Kimseyle alay ettiğim yok paylaşmaya çalışıyorumGit korkuna başka yerde çözüm ara. Burada, insanlarla alay eder gibi saçmalama hakkın yok yeter artık !
Bu kadar uzun süre gaz mi olur yaGazdir o gaz ...
Tey Allahım yaaaBakın gerçekten çözüm aramaya çalışıyorum gidiyorum doktora hep de 6 doktor değiştirdim o kadarda ultrason görüntüsü ama içimde kötü bu hiş var belirtileri geçtim valla ya karnimda bisey var ya
Dalga gecmeyin lutfen sadece garantiye almak istiyorumTey Allahım yaaa
Onca ultrason görüntüsüne ve 6 doktora inanmıyorsan sok elini bir karıştır bakalım. Başka çaresi yok gibi![]()
Size daha önce de yazmıştım, siz gebelikten korkuyorsunuz ama aşırı takıntı haline getirdiğiniz için yalancı gebelik yaşıyorsunuz.Bakın gerçekten çözüm aramaya çalışıyorum gidiyorum doktora hep de 6 doktor değiştirdim o kadarda ultrason görüntüsü ama içimde kötü bu hiş var belirtileri geçtim valla ya karnimda bisey var ya
Korkuyorum iste bugun karnimda asagi yukari inen kitle gibi bisey farkettimSize daha önce de yazmıştım, siz gebelikten korkuyorsunuz ama aşırı takıntı haline getirdiğiniz için yalancı gebelik yaşıyorsunuz.
Yalancı gebeliği araştırın demiştim, yalancı gebelikte kadın gebeliğin tüm belirtilerini yaşar, 9 ay boyunca karnı hamile karnı gibi şişenler dahi vardır, bu psikolojik bir durumdur ve kesinlikle uzman desteği gerektirir.
Hamile değilsiniz, gittiğiniz doktor, testler ve ultrason sonuçları hamile olmadığınızı gösteriyor, biz sizi burada ikna edemeyiz, sizde bu şekilde ikna olamazsınız zaten.
Sebebini yazdım size, hamile değilsiniz, uzman desteği almalısınız.Korkuyorum iste bugun karnimda asagi yukari inen kitle gibi bisey farkettim
kaç tane doktor görmüş bişi cıkmamıs. insanın kafasındaysa bişi o kafadan atıncaya kadar senınle olacak[/QUOTEvar oldugunu hissediyorum
Var oldugunu hissediyorumkaç tane doktor görmüş bişi cıkmamıs. insanın kafasındaysa bişi o kafadan atıncaya kadar senınle olacak![]()