ay canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bende dün bebek hareketleri azalınca doktora gittim. acildeki doktor kafasının iki hafta önde gittiğini söyledi. Normal falan dedi endişelenme dedi ama anlamadım açıkcası. yarın kendi doktorumda randevum var ona gideceğim. ablamda kafası büyükse ya erken gelir yada geç gelsede sezeryan olabilirsn dedi tabi ne kadar doğru bilmiyorum bende konu açacaktım denk geldi
bende 33te oldum oigneden 4tane 12saat arayla ikişer vuruldum 35haftada dogumyaptım bebegim küvözde kalmdı sayesinde ignenin 2710dogdu
canım bugün gittim doktora doktor herşey normal dedi kafası bi hafta önde gidiyor bu yapısal bir durum dedi.
34+3 haftalık hamileyim.bugün doktora gittiğimde bebeğin iri olduğunu ve gelişiminin 2 hafta önde gittiğiini söyledi.erken doğma riski olduğundan 35.haftada bebeğin ciğerlerinin gelişmesi için iğne vurulacağımı söyledi.amaç erken doğsa bile kuvöze koymamakmış.kızlar böyle bi durumla karşılaşan var mı?
kızlar benim bebeğimde 2 aydan beri 2 hafta önde gidiyo şuan 32+3olduk ama doktorum bebeğin önde gitmesi erken doğum olcağı anlamına gelmez adet dönemine göre gelişiminin önde olduğunu gösterir dedi kafam karıştı niye size erken doğum olur dediler acaba