kızlar bi bakın lütfen..

berna1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2009
57
0
34+3 haftalık hamileyim.bugün doktora gittiğimde bebeğin iri olduğunu ve gelişiminin 2 hafta önde gittiğiini söyledi.erken doğma riski olduğundan 35.haftada bebeğin ciğerlerinin gelişmesi için iğne vurulacağımı söyledi.amaç erken doğsa bile kuvöze koymamakmış.kızlar böyle bi durumla karşılaşan var mı?

bu iğneyi duymuştum arkadaşlarımdam bebeğe hiçbir zararı yokmuş sanırım... umarım miniğin zamanını bekler kuvöze gerek kalmaz

benim bebeğimde doğmasına bir ay kala dr a gitmiştim iki hafta ilerideydi 13 gün erken doğdu küveze gerek kalmadı tabii ama senin daha erken doğma ihtimali varsa yani ciğerler tam gelişmeden o yüzden böle bir iğne olabilir iğne konusunda hiç bilgim yok

ay canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bende dün bebek hareketleri azalınca doktora gittim. acildeki doktor kafasının iki hafta önde gittiğini söyledi. Normal falan dedi endişelenme dedi ama anlamadım açıkcası. yarın kendi doktorumda randevum var ona gideceğim. ablamda kafası büyükse ya erken gelir yada geç gelsede sezeryan olabilirsn dedi tabi ne kadar doğru bilmiyorum bende konu açacaktım denk geldi

ay canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bende dün bebek hareketleri azalınca doktora gittim. acildeki doktor kafasının iki hafta önde gittiğini söyledi. Normal falan dedi endişelenme dedi ama anlamadım açıkcası. yarın kendi doktorumda randevum var ona gideceğim. ablamda kafası büyükse ya erken gelir yada geç gelsede sezeryan olabilirsn dedi tabi ne kadar doğru bilmiyorum bende konu açacaktım denk geldi

canım kendi doktorun daha iyi bilir bence ona danış..erken gelme durumu olursa bu iğneden sana da verir muhtemelen..bu iğne aynı zamanda kanama ve erken doğumu önlermiş..hiç endişelenme..

bu iğne çok yaygın artık. hiç bir zararı da yok. kuvöze gerek kalmasın diye, bebeğin ciğerlerinin gelişmesi için yapılıyo. benim görümceme de yapıldı ve 35. haftada sezeryanla doğum yaptı. 6 aylık bi oğlu var şu an.

doktorun ayrıntılarını anlatacaktır, sıkıntı etme kendine. sağlıkla al bebeğini kucağına.

bende 33te oldum oigneden 4tane 12saat arayla ikişer vuruldum 35haftada dogumyaptım bebegim küvözde kalmdı sayesinde ignenin 2710dogdu

bende 33te oldum oigneden 4tane 12saat arayla ikişer vuruldum 35haftada dogumyaptım bebegim küvözde kalmdı sayesinde ignenin 2710dogdu

peki canım 33 te olmuşsun iğneyi ve 35 te doğum yapmışsın.erken doğumu tetiklemez değil mi?

yok cnm benimki zaten erken gelcekti kalp ritmi zayıflıyıp çarpıntı yapıodu doktoır anladı cigerleri gelişsin bari 2haftada dedi

canım bugün gittim doktora doktor herşey normal dedi kafası bi hafta önde gidiyor bu yapısal bir durum dedi.

canım bugün gittim doktora doktor herşey normal dedi kafası bi hafta önde gidiyor bu yapısal bir durum dedi.

ii canım çok sevindim.korkma birşey olmaz allahın izniyle.bu iğne kalçadan yapılıyor ama bugün bebeğe olan yan etkilerini öğrendim.ilerde hormon bozukluğu yaparmış.vazgeçtim yaptırmaktan..

kızlar benim bebeğimde 2 aydan beri 2 hafta önde gidiyo şuan 32+3olduk ama doktorum bebeğin önde gitmesi erken doğum olcağı anlamına gelmez adet dönemine göre gelişiminin önde olduğunu gösterir dedi kafam karıştı niye size erken doğum olur dediler acaba

34+3 haftalık hamileyim.bugün doktora gittiğimde bebeğin iri olduğunu ve gelişiminin 2 hafta önde gittiğiini söyledi.erken doğma riski olduğundan 35.haftada bebeğin ciğerlerinin gelişmesi için iğne vurulacağımı söyledi.amaç erken doğsa bile kuvöze koymamakmış.kızlar böyle bi durumla karşılaşan var mı?

canım benim de hamileliğim boyunca bebeğim hep 2 hafta öndeydi son haftalara yakın bende iğne oldum ve ilaç da kullandım merak etme korkulacak birşey yok. Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebeğini..

kızlar benim bebeğimde 2 aydan beri 2 hafta önde gidiyo şuan 32+3olduk ama doktorum bebeğin önde gitmesi erken doğum olcağı anlamına gelmez adet dönemine göre gelişiminin önde olduğunu gösterir dedi kafam karıştı niye size erken doğum olur dediler acaba

erken doğum olabilir demesinin sebebi bebek belli bi kiloya geldiğinde anne karnında durmazmış bu sebeple öyle dedi canım.artı benim tsh yüksek bu nedenle erken doğum riskim var.sen içini serin tut erken doğum olmaz inşallah.

X