Merhaba kozlar..konuya hemen giricemm..benim kayinvalidemle aadamda hep bi sogukluk vardi kültür farkindan kaynakladigini düşündüğüm hep soğuk davrndm ama hic saygisizlik yapmadim..düğün zamani canimin cok siktilar...hep ucuz seyler aldirmaya calistilar basardilarda bileşiklerini istediler ( ev aldiklari icin oğluna bbnm esime yani sanki bana sordu ) insan hayatinda boyle şeyleri bikere yasiyo ilk heyecani...kursagimda cok şey kaldi...boğca alisverisine ve evden çeyiz cikarken karsi taraftan kimse gelmedi herseyi biz hallettik esimle ve bnm ailemle.ailesi cok sorumsuz abilerin ellerinde 3 bin tllik telefonlar var ama gelip bizden para istiyorlar offf..ben hic kavga etmedim kayinvalidem ne derse hic cevap vermedim..tavrimi onlara gitmeyerek koyuyorum mesela 1 buçuk aydir gitmiyorum ..ii yi davranmak istyrm kotu şeyleri bosvermek istiyorum ama sonra yaptiklari geliyo aklma sinir oluyorum hincimi alamadim ya hiçbir zaman :))) yani kizlar siz olsaniz napardiniz herseyi bosverip yakinmi davraniim yoksa aynen soğuk davranmaya devammi ...herkese teşekkürler