Kızlar, bi bakın hele...

İyi bir seçim olmuş, yalnız bakıcı gelmeye başladığında mutlaka sizin için önceliğin bebek olduğunu belirtin. Ev işi yapacağım diye bebeği asla aksatmasın, geçen bir arkadaş konu açmıştı, bakıcı yemek yaparken çocuk uslu dursun diye, diğer odalarda öcü var diye korkutuyormuş.
Zaten ağır bir iş beklemiyorum. Mesela bir gün evi süpürüp silecek, ikinci gün banyoyu tuvaleti yıkayacak, bir diğer gün toz alacak. O kadar yani. Bu işler zaten ne kadar zaman alır ki?

Cocugun icin dogru olani secmelisin , cocuk kendi ev ortaminda buyumeli bakilmali baska yere alismasi banada dogru gelmiyo .
Kendi yataginda uyumali..

Icin rahat olsun bence.
Haksizlik yok ortada..
Oh, insan onaylanınca rahatlıyor gerçekten.

tamam ozaman canım pardon, bilmiyodum:) haklısın böyle bi iş bırakılmaz tabi.. peki senin annen ya da eşinin annesi gelip baksa olmaz mı?
Canım imkan olsa aslında evlat için her iş bırakılır. Ben memur olsam alırdım iki yıl ücretsiz izin. Zaten enstitü kadrosundayım ben. Ha deyince olmuyor inan.

kesinlikle evinde baktırmalısın. bir bebek 2 yasına kadar evinde olmalı. 0-2 yaş aidiyet ve güven duygusunun kazanıldığı yıllar. 0-2 yaş zihnin karakutusu, 0-2 yaş her sey demek. bundan daha önemli ne olabilir ki? kamera taktıracak mısın? bence taktırmalısın
Değil mi? Küçücük bebek. Ne olursa olsun başka bir ortamı yadırgayabilir. Başka bir önerin var mı? Nelere dikkat etmem gerekir bakıcı konusunda mesela?

X