Bebek Beslenmesi Kızlar bi bakın hele

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

E_S_M_E_R

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2012
224
4
46
İzmir
Slm kızlar. 2 aylık oğluşumun gaz sorunu için çeşitli ilaçlardan yeterince fayda görmedikten sonra dün gaz önleyici biberon aldım. Chicconun step up 2 gaz önleyici biberonunu aldım. Öncesinde aventin tek delikli olanını kullanıyordum. Bu aldığım biberonda 2 delik var. Araştırdım oğlumun ayına uygunmuş aslında 2 delik. Ama oğlum mamayı içerken yarısınıda ağzının kenarından döküyor. Alışık olmayınca 2 delikten çok geldi heralde diye düşünüyorum. Bu aldığım biberonda ayarlanabilir akış hızı diye bişey varmış. Kutunun üzerine baktım baktım bi halt anlamadım. Yahu bunu neresinden ayarlıcam biberonun. Benmi anlama güçlüğü çekiyorum hayret yaw. Tecrübeli hanımlardan yardım lütfen.

Bu biberonun başlığını yadırgadı heralde, aventin başlığından farklı meme gibi başlığı. Boğuluyor, agzının kenarından döküyor, ağlıyor. Ahanda ucundaki deliği inceleye inceleye 2 delik arasında yarık açtım heralde. Orjinalimi böyleydi ki? Of gazsız geceler hayal oldu heralde yine, boşa giden 30 TL de cabası :14:

benim kızımda dogdugundan berı gazlı doktora göturdum ilac falan yıne aynı bende rezene alıp kullandım bıtkı tozu su kaynatıp bır çay bardagına boşaltıyorum uzerine rezene bir tutam atıyorum demlenmeye birakiyorum iki uç dakika sonra süzüyorum biraz tatlandırmak lazım sonra ya kasıkla yada biberona boşaltıyorum kızım afiyetle içiyo oh hem altan hem üsten gazlar çıkıyo bide bunu dene hala bile bazen veriyorum özellıkle gece yatmadan daha rahat yatıyo hem rezenenın sakınlaştırma ozelliği var geçmiş olsun canım

ben bile arada demleyıp içiyorum gazım vardı kıamplar giriyor resmen bebekler durmamakta haklı ben bile rahatliyorum içerken süt verıyoruz gazlanmaları bazen bizden kaynaklaniyor bence sizde arada icin bebeğinize verın eneyen biri olarak tavsiye ediyorum googleden araştırıp bakabilirsinis

Back