- 1 Mart 2016
- 115
- 32
- Konu Sahibi 38meryem60
Foto yukleyemedim yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foto gonderemedim bi turlu bi bakardiniz offofCoookk cook belli belirsiz bile ikinci cizgi gorunuyosa hamilesindir
sen genc gelin misin ? çocukların varsa 5 ve üzeri değerin gebelik oldıugunu bilmiyor muydun?00 cikmasi gerekiyormus 5 cikmis ondan dolayi supheli dedi
00 cikmasi gerekiyormus 5 cikmis ondan dolayi supheli dedi
Bilmiyordum evet gencimsen genc gelin misin ? çocukların varsa 5 ve üzeri değerin gebelik oldıugunu bilmiyor muydun?
Canim benim hamileliklerim tam bir felaket oluyor 9 ay boyinca yataklara yapisiyorum asiri kotu oluyorum dayanilacak gibi degil onun icin oyle dedimNolur böyle şeyler yazmayın çok kötü olacak aman Allahım falan
Neyden bahsediyorsunuz böyle
öcü mü felaket mi ? yapmayın Allah aşkınıza ya
ahh ahh azıcık ya azıcık okusanız.. gebelikten korunma yöntemlerini ve bu bebek nasıl oluru öğrenin azıcık ya ..Bilmiyordum evet gencim
Slim test mi yaptırdın??Adet günün geçtiyse ve sonuç 5se biraz şansın var. Kimyasal olabilir. Benim 7den düşmüştü.
Ama gebelik testinde çıkmıyor o kadar düşük anca çok hassas testlerde çıkıyor bu arada bayağı artmış olabilir haberin olsun.
Anlıyorum ama belki bu öyle olmaz Rabbim bir kolaylık ihsan ederCanim benim hamileliklerim tam bir felaket oluyor 9 ay boyinca yataklara yapisiyorum asiri kotu oluyorum dayanilacak gibi degil onun icin oyle dedim
UmarimAnlıyorum ama belki bu öyle olmaz Rabbim bir kolaylık ihsan eder
İnsan geleceği göremez ki.. O yüzden bu ön yargı niye ben onu anlamıyorum.. yanlış anlamayın sakın
İnşallah güzel geçer hamileliğiniz, belki değilsinizdir, bi kaç güne netleşir inşallah