kizlar bi bakin gebelik testi yaptim cook az ikinci cizgide gorunuyor korkuyorum umarim yoktur

canım çok az görünmesi fark etmez,
hamile olma ihtimalin çok yüksek.
hemen doktora git durumu öğren.

çok mu kötü bir haber olacak bu?

00 cikmasi gerekiyormus 5 cikmis ondan dolayi supheli dedi

Adet günün geçtiyse ve sonuç 5se biraz şansın var. Kimyasal olabilir. Benim 7den düşmüştü.
Ama gebelik testinde çıkmıyor o kadar düşük anca çok hassas testlerde çıkıyor bu arada bayağı artmış olabilir haberin olsun.

Nolur böyle şeyler yazmayın çok kötü olacak aman Allahım falan
Neyden bahsediyorsunuz böyle
öcü mü felaket mi ? yapmayın Allah aşkınıza ya
Canim benim hamileliklerim tam bir felaket oluyor 9 ay boyinca yataklara yapisiyorum asiri kotu oluyorum dayanilacak gibi degil onun icin oyle dedim

Adet günün geçtiyse ve sonuç 5se biraz şansın var. Kimyasal olabilir. Benim 7den düşmüştü.
Ama gebelik testinde çıkmıyor o kadar düşük anca çok hassas testlerde çıkıyor bu arada bayağı artmış olabilir haberin olsun.
Slim test mi yaptırdın??

Canim benim hamileliklerim tam bir felaket oluyor 9 ay boyinca yataklara yapisiyorum asiri kotu oluyorum dayanilacak gibi degil onun icin oyle dedim
Anlıyorum ama belki bu öyle olmaz Rabbim bir kolaylık ihsan eder
İnsan geleceği göremez ki.. O yüzden bu ön yargı niye ben onu anlamıyorum.. yanlış anlamayın sakın
İnşallah güzel geçer hamileliğiniz, belki değilsinizdir, bi kaç güne netleşir inşallah

Anlıyorum ama belki bu öyle olmaz Rabbim bir kolaylık ihsan eder
İnsan geleceği göremez ki.. O yüzden bu ön yargı niye ben onu anlamıyorum.. yanlış anlamayın sakın
İnşallah güzel geçer hamileliğiniz, belki değilsinizdir, bi kaç güne netleşir inşallah
Umarim

X