- Konu Sahibi mizirtilicizirti
-
Canım bende suanda hamileyim daha yeni aynı bu belirtileri yaşadım yumurtlama günümden adet günüme kadar Sancı çektim aynı senin belirtilerini inşallah hamilesindir yaz mutlaka adet günün geçince hiçbir Ağrı kalmıyorMerhaba adetime iki gün var ama halsizlik uyuşukluk yumurtlama günümden beri sağ kasıkta batma ve ara ara ağrı ve akıntı yaşıyorum bunları hamileliğe bağlamak ne kadar doğru bilmiyorum ama kızlar hareket etmiyoken bişey yok ama hamile olabilir miyim diye şüphelerim var 2 aydır korunmuyorum ve az önce bazayı çektim birden akıntı başladı acaba neden olur bilen var mı bi de hamileysem yanlış yaparım diye korkuyorum akıntı ara ara oluyo ama iş yaptıpımda hareket halinde ağır kaldırdığımda oluyo böyle yaşayan var mı acaba? ?
Canım inşallah ya dün olmam gerekiyodu olmadım bi de aşırı baş ağrısı eklendi bunlara dün gece dayanamadım parol aldım hala adet olmadim ama parol geciktirir mi bilmiyorum sana da çok sevindim canım tebrik ederim çok çok Allah bana da nasip eder inşallah baş ağrısı oldumu sende deCanım bende suanda hamileyim daha yeni aynı bu belirtileri yaşadım yumurtlama günümden adet günüme kadar Sancı çektim aynı senin belirtilerini inşallah hamilesindir yaz mutlaka adet günün geçince hiçbir Ağrı kalmıyor
Evet canım normalde adetbolacağım zamanda çok şiddetli başım ağırırdı midem bulanırdı yine aynıları oldu ama hamilelik şüphem Yüzünden hap içmedim sende içme Günü'nde geçmiş bence hamilesin test yap hemen silikte olsa çıkıyorCanım inşallah ya dün olmam gerekiyodu olmadım bi de aşırı baş ağrısı eklendi bunlara dün gece dayanamadım parol aldım hala adet olmadim ama parol geciktirir mi bilmiyorum sana da çok sevindim canım tebrik ederim çok çok Allah bana da nasip eder inşallah baş ağrısı oldumu sende de
Test yaptnmı merak ettim sonuç nedir?Evet canım normalde adetbolacağım zamanda çok şiddetli başım ağırırdı midem bulanırdı yine aynıları oldu ama hamilelik şüphem Yüzünden hap içmedim sende içme Günü'nde geçmiş bence hamilesin test yap hemen silikte olsa çıkıyor
Arkadaşlar ben polikistik overim en son adet tarihimin üstünden 36 gün geçti daha adet olmadım normalde adet bitiminden sonra 14.gün yumurtlama oluyor ya emin olmamakla birlikte sanırım yumurtlayamadım şimdi enson adwt bitim tarihinden 36 gün geçti iki gündür kasıklarım da batma var ve gögüslerim cok olmasa da hafif hassaslaştı yüzümde bir kaç sivilce cıktı sanki biraz da akıntım arttı şimdi sizce yumurtluyomuyum yoksa adetim mi gelcek? Deneyimli bilgili arkadaslar yardımcı olurmusunuz
Canım benim adet düzenim diye birşey yokCanim muayne olmadim hiic ama galiba bende de ayni sorun var. 2 aydir cok gecikiyor adetim. Senin adet duzenin nasil ortalama ?? Ve belirli belirtileri var mi bu durumun?
Canım benim adet düzenim diye birşey yokben polikistik overim dogru düzgün adetgöremem bir bakarsın 30 günde gelir adetim bir bakarsın 50 gün bir bakarsın ay sonra yalnızca dogum Kontrol hapları kullarak her ay düzenli görebiliyorum onuda bu ay bıraktım ve yine göremedim nolur dua et bana
Canım bir doktora git bakalım belkş hormonlarındaa ufak tefek düşüşler ve ya artışlar olduysa onlar bile etkiliyor bşr baktır bakalım umarım eski haline geri döner düzenin bir de hamile kalmak istemiyormussun hamilemiyim acaba diye düşünüp düşünüp strese giriyorsan ondan da gecikir sizin ilşkiniz adetinden sonraki kaçıncı gün oldu yani yumurtlama gününe denkgeldi mi o şekilde hamile kalmaihtimalin cok düşük yani cok cok asırı bir dogurhanloga falan sahip olman lazım herhalde
Gebelik testi yaptınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?