Kızlar bi bakın acil!....

ferhunde06

Guru
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2009
476
4
296
Ankara
Arkadaşlar bugün bernardodan yemek ve çatal bıçak takımı aldım.Çeşit çok olduğu için karar vermekte zorlandım..Kare takımlarda vardı üçgende.Aldığım takım içlerinde en çok göze hitap edendi.Ama yinede kararsız kaldım acaba başka modelmi alsaydım diye..Kare almayı düşündüm ama onunda desenleri sönüktü biraz..Sizden ricam bana fikir vermeniz..Sizce aldığım takım nasıl..Yorum yaparsanız sevinirim...
Resim ekliyorum...

Benimde yemek takımım çatal-kaşık takımım bernardodan hepsinden çok memnunum.
Benim takım o kare kemik tozu karışımı olanlardan üzerinde tek tarafında soluk bir çiçek deseni var.
Bakmak istersenizde işte burada http://www.kadinlarkulubu.com/mutfa...an-yemek-takimi-alnlar-burada-toplanalim.html

Bu biraz zevk meselesi cnm,uzun yıllardır dekorasyonla ilgilenen derin araştırmalar yapmış biri olarak ben evde herşeyin birbiriyle uyumlu olması gerektiğinden yanayım.Yani evinizin dekorasyonu sade-minimalist-modern ise bu kare takımlar yakışır.
Eskitme tarzında mobilyalarınız çoğunluktaysa ovallar daha çok uyar.
Senin takımında çok güzelmiş daha albenili cnm güle güle kullan

Son düzenleme:
Gayet sik ve alimli bir model secmissin..! Umarim yaldizli olmasi bulasik makinasina girmesini engellemez! HAYIRLI olsun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…