• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri kızlar bi bakarsanız sevinirim...

hande90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
8
0
36
Bursa
merhaba kızlar ben şu an elseve onarıcı 5 kullanıyorum bitmek üzere bu serisinden hiç memnun kalmadım saçlarımı inanılmaz sertleştirdi yıprattı ve boyasının çabuk akmasına sebep oldu ama bundan önce inciözlü olanı yani pembe kutuyu kullanmıştım inanılmaz memnundum harikaydı şimdi yine şampuan alıcam elseve inci özlümü yoksa gliss mi karar veremiyom forumu gezdim tamamen eşit gibi yorumlar ikisi konusunda da ama ben yine sorayım dedim ne dersiniz

Bence gliss.Gerçi elseve'i denemedim canım.Ama gliss bence güzel bir şampuan.Ki ben kampanyalı diye 2 tane almıştım şu an çamterebentin kattığımı kullanıyorum.Saç derimi kaşındırıp hafif kepeklendiriyo sanki.Diğerine çamterebentin katmıcam..

:71:

Bence gliss.Gerçi elseve'i denemedim canım.Ama gliss bence güzel bir şampuan.Ki ben kampanyalı diye 2 tane almıştım şu an çamterebentin kattığımı kullanıyorum.Saç derimi kaşındırıp hafif kepeklendiriyo sanki.Diğerine çamterebentin katmıcam..

:71:

teşekkür ederim önerin için :) çam terebentinden olmayabilir ama bende gliss almayı düşünüyorum fakat okuduğum yorumlarda kaşındırdığını söyleyenler olmuş

Back