• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar bi bakarmısinn

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aysbkmc2013

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2017
33
10
88
31
Bu ay adetim 4 gun once geldi kızlar bitti yıkandım ilişkiye girdik hemen , sonra tekrar açık pembe kan gelmeye başladi sabahtaan beri devam ediyor az az nedeni ne olabilir ki yardim edin lutfen ? Tabi buarada bizde bebek isteyenlerdeniz onla bi alakası olma ihtimali var mi

Cnm
Bu ay adetim 4 gun once geldi kızlar bitti yıkandım ilişkiye girdik hemen , sonra tekrar açık pembe kan gelmeye başladi sabahtaan beri devam ediyor az az nedeni ne olabilir ki yardim edin lutfen ? Tabi buarada bizde bebek isteyenlerdeniz onla bi alakası olma ihtimali var mi[/QUO
Korkma cnm bende aynı şeyi bi kaç kez yaşadım. Hatta dün 5. Günümdü bitti gusül aldım akşam birliktelik olunca sabah kalktım bir ped ıslanacak şekilde kahverengi Akıntım olmuş ve halada devam ediyor muhtemelen içerde kalanlardır diye düşünüyorum.

Korkma cnm bende aynı şeyi bi kaç kez yaşadım. Hatta dün 5. Günümdü bitti gusül aldım akşam birliktelik olunca sabah kalktım bir ped ıslanacak şekilde kahverengi Akıntım olmuş ve halada devam ediyor muhtemelen içerde kalanlardır diye düşünüyorum.

Back