• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler kizlar bi bakarmisiniz?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

eclin

Yigit Kerimim
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2010
331
3
46
Almanya
kizlar bende akne problemi yasiyorum senelerdir...sükür su an atlattim gibi tekrarlamassa tabi..
benim sorum,abdest aldigim icin günde 4yada 5 sefer yüzümü yikadigim icin sudan dolayii yüzümde asiri kuruma ve hani soguktan catlma olurya ayni o sekilde catlaklik oldu..
bana önerebileceginiz nemlendirici var mi? ama akne problemimim oldugu icin her kremi kullanamiyorum..

kizlar bende akne problemi yasiyorum senelerdir...sükür su an atlattim gibi tekrarlamassa tabi..
benim sorum,abdest aldigim icin günde 4yada 5 sefer yüzümü yikadigim icin sudan dolayii yüzümde asiri kuruma ve hani soguktan catlma olurya ayni o sekilde catlaklik oldu..
bana önerebileceginiz nemlendirici var mi? ama akne problemimim oldugu icin her kremi kullanamiyorum..
Doktorum bana la roche posay önermişti ben memnun kaldım:)

Sudokrem kullanabilirsin nemlendiriyo cildi zaten lekelere kızarıklıklara ve sivilcelere iyi geldiğini biliyorum. Ben de yeni başladım kullanmaya ama çok övüyolar.
Bi araştır canım.

Back
X