• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar bi bakarmisiniz?

BenGulsu

Kiymetlim,Devrimim ve Rüzgarim
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2008
3.187
81
123
41
mrb arkdaslar bana bi yardim edin,oturma odam siyah ve beyaz üzerine dizili.koltuklarun oturma ve yaslanma kismi siyak kenarlari ve üstü beyaz deri.yastiklarimin 3kirmizi 2si beyaz,ve bide siyah var.masam parlak beyaz sandelyelerin önü siyah eri arkasi parlak beyaz,tv ünitem yine parlak beyaz.simdi sizlere soruyorum bu odaya hangi renklere katmaliym?biraz renk vermek istiyorum önerilerinizi bekliyorum arkadaslarya.resim yüklemeyi cözersem yüklicem insallah.:52::52:

siyah beyaza kırmızı gider ama zaten sen kullanmışsın ekstradan renk diyorsan siyahla kırmızı renkli kırlentlerin yerine başka renkler katabilirsin yoksa karman çorman olur biraz

Siyah ve beyaza başka bişey düşünemiyorum yeterince zıt renkler var zaten bence renk katmak yerine bi kaç farklı obje al

canım siyah beyaza zebra desenli,kırmızı ve gri kırlent gider,ve bu renk objeler...gri ve kırmızı dışında farklı bir renk hayal edemıyorum..yada kırmızıyı tamamen iptal edip fuşya pembe kullanabilirsin kırlent ve objelerde

bbak fikir olsun diye atıyorum fuşya yada mor da siyah beyaza çok yakışmış tamda düşündüğüm gibi...

Eklentiler

• $SIYAH_~3.webp
    $SIYAH_~3.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 238
Kırmızı veya mor,siyah beyazla çok kullanılan renkler.
Değişik olsun istiyorsan,maviyi öneririm.
Gece mavisi,siyah beyazla çok yakışır ve canlandırır.
1-2 kırlent,bir cam obje veya mumla biraz mavilik katılabilir.İnternette mavi halı diye aratırsan,güzel halılar var.
Veya düz renk mavi halı ve az miktarda mavi aksesuar şık durabilir.

Veya mavi yerine turkuaz düşünülebilir.
Salonun 1 duvarı,resimlerdeki yatakodalarında görülen turkuaz renge boyanabilir.
Turkuaz duvarın üzerine siyah veya beyaz çerçeveler asılabilir.
Yine 1-2 turkuaz kırlent ve turkuaz cam,mum ile tamamlanır.
Her iki renge de gümüş objeler yakışır.Mesela gümüş mumluk ve turkuaz mum şeklinde...

$blue-black-white-bedroom.webp$minimalist-living-room-decor-with-black-and-white-floor-picture.webp$black-white-rooms-living-room-decorating-ideas.webp$black-white-living-blue-shades.webp

Son düzenleme:
siyah beyaza kırmızıyı kaldırıp sadece mor aksesuar mor eflatun kırlentlerle hava katabilirsin hoş duruyor ..

bence siya beyaz kırmızı ya gidicek renk güzel bir gri katabilirsin onun dışında çok karmaşık olur arkadaşların dediği gibi morda katabilirsin çok hoş duruyo harbiden

ev dekorasyonunda siyah beyaza en çok yakışan renk kırmızı...bence kırmızı aksesuarlarla süslleyebilirsin evini:)

Back
X