kızlar bi bakarmısınız

fisneli.browni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
312
0
konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum kafamçokkarıştı ablam yeni evlendi kızlar ama daha bebek düşünmüyor yani bebek için bi hazırlığı yok ama bn teyze olmaya hazırım :dance: adeti 8 günü geçmiş bugün de test yaptık şu idrer testi olanlardan negatif çıktı ne karnında ağrı var ne bişi yani hiç bi adet belirtisi yok hamile olmakta istemiyo çalışıyolar büssürüde boçları var .....kan testi yaptırıcak eğer pozitifse aldırmayı düşünüyo eniştemde erken dio ama pozitif çıkarsa aldırmayız dio ...bende aldırmayın diyorum.... hem biyerden duymuştum ilk çoçuk alınıncamı ne bi daha çoçuk olmuyomuş die acaba bu doğrumu sizinde bi bilginiz varmı birde ablam için bebeğini aldırırsa bi tehlikesi varmı .... :bbo::çok üzgünüm:

hayır canım ole bişi yok aldırmak istiyosaa aldırsabilir ama....ben aldırmamasından yanayımmmm sonçta o bir can:=)bebeği veren allah rızkınıda verir cnm

ölee cnm şuan bebek için hazır değiller yani bebek doğru bi zamnda değil az önce ablam annemle konuştu annemde aynı neticede bnm düşündüğümü düşünüyo yumurtalıklar bağlanırmış ilk çoçuğun aldırılması iyi değilmiş şimdi hastaneden gün alıcaz kan testi yaptırıcak umarım negatif çıkarda aldırmasınlar yada allah en hayırlısını versin

İlk çocuğu aldırınca bir daha çocuk olabiliyor sanırım ama emin değilim hatta bu sitede de bir kaç arkadaş ilk hamileliklerinde kürtaj olmuşlar şimdi 6 7 aydır korunmuyolarmış ama tutmamış bilmiyorum ama tam olarak ama hazır değillerse aldırmaları iyi belki ama ne olur ne olmaz doktora danışmaları en iyisi canım :) geçmiş olsun hayırlısı neyse o olur inş. canım

benim arkadasim kurtaj yaptirmisti..simdide 8 yil deniyor olmuyor..Allah isterse olur veya olmaz. Bence ablan bir daha dusunsun,

X