- 17 Temmuz 2020
- 178
- 37
- 18
- 42
- Konu Sahibi Dilara 2225
-
Doktor ne diyo normal mı bu kadar uzun olması canimOncelikle kusura bakmayin hep benzer konular aciyorum ama sorunum bitmek bilmiyor 2 temmuzda kahverengi lekelenmem basladi adet basliyor diye dusundum ama kirmizi ya donmuyordu doktora gittim hamile oldugumu ogrendim yerlesme kanamasi dedi daha sonra dusuyor dedi yaklasik bir Aya yakin kanama oldu enson bayram donusu gittim hcg sifirlanmis adet oluyorsun dedi ustunden on gun gecti hala bazen kahverengi bazen kirmizi kanama devam ediyor toplamda iki Aya yakin kanama var artik cildircam bu sicakta pisik oldum pet kullanmaktan Boyle olan varmi aranizda bitmeyen kanamam var beni bitir di kendi bitmiyor
Belli olmuyor bazen az bazen cok bazen ped bazen gunluk ped bazen kagithavlu ama iki Aya yakin hep kapali orasi cildircam cok AZ kaldiBilgim yok ama ped kullanacak kadar yoğun mu kanama ☹ kalın günlük pedler var onlarla idare etseniz. Enfeksiyon olur valla nemden.
Sebebini anlatmış doktora da gitmiş zaten. Tecrübelilere soruyor sizde de oldu mu diyeara kanama her sebepten olabiliyor. eğer regliniz düzensizse ve ağır geçiyorsa kesinlikle jinekolog muayenesinden geçin detaylı şekilde bu konunun üstüne eğilmenizi tavsiye ederim.
En son on gun once gittigimde yerlesme dusuk adet hepsi arka arkaya oldugu icin uzun surmus kan sayimi da yapti hersey normal dedi ama kanama bitmiyor dun cok AZ kahve rengiydi ohhh bitiyor artik kurtuldum dedim az once baktim yine kirmiziya donmus bakalim hafta sonuda gecsin olmazsa pazartesi yine giderimDoktor ne diyo normal mı bu kadar uzun olması canim
Sebebini anlatmış doktora da gitmiş zaten. Tecrübelilere soruyor sizde de oldu mu diye
Ne yapsınlar? Kanı alıp uzaya filan mı yollasınlar?zaten mevzu türkiyede jinekologların bi kan testi ve uyduruk ultrasonla iyisin diyip göndermeleri... iyi bir hastaneye gitmek ve üzerine gidip sebebini bilmek hastanın hakkıdır.burda bunu yaşayan kişiyle aynı sebepten olacak diye bi şey yok.
smear testi yapabilirler mesela ya da HPV olup olmadığına bakabilirler. ama talep edilmedikçe sıradan devlet hastanesi bunları yapmıyor doktor teklif bile etmiyor.Ne yapsınlar? Kanı alıp uzaya filan mı yollasınlar?
İlk muayenemde yaptılar bana en dandik devlet hastanesinde. Ben smear hangi durumlarda yapılır bilmezken. Ayrıca burda bi düşük hikayesi var. Ayrıca devlet ya da özel diye de belirtmemiş. Özele gittim ben daha sonrasında. Bi gün aa smeat 6 ayı geçmiş onu da tekrarlayalım dediler.smear testi yapabilirler mesela ya da HPV olup olmadığına bakabilirler. ama talep edilmedikçe sıradan devlet hastanesi bunları yapmıyor doktor teklif bile etmiyor.
Bunlar devlet hastanesinin değil kadın sağlığın görevi zaten.smear testi yapabilirler mesela ya da HPV olup olmadığına bakabilirler. ama talep edilmedikçe sıradan devlet hastanesi bunları yapmıyor doktor teklif bile etmiyor.
Çok geçmiş olsun.Kizlar Tam uc tane ozel hastane ye gittim daha oncesinde dis gebelik hikayem var iyi bi doktor olsun da anlasin gec olmadan dedim gittigim doktor lari cok ovduler de o yuzden gittim inanirmisiniz ucude son Ana kadar dusuk diyemedi takip edelim dedi yukarda anlatma yi kisa kestim daha sonra benim yillardir gittigim doktorum vardi o gitti sehir disina ona tlfda anlattim durumu o ilk basindan beri dis gebelik degil tutunmaya calisan bi gebelik dedi benim daha onceki dis gebeligide bu doktor sonlandirmisti ama hala inanamiyor doktor doktor geziyordum acaba oyle mi boylemi diye sonra degerler dusmeye baslayinca burdaki doktor larda dusuk dedi
Okadar uzerine gidiyorum ki artik doktoru bulanttigimi bile dusunuyorum bu hafta dusuk niye oldu diye genetik test yapilacak en son on gun once gittigimde kanama normal adet oluyorsun suanda dedi bakalim bi kac gun daha bitmezse tabikide yine gidicem bu kanama daha nekadar surecek diye acaba Boyle uzun kanamali dusuk yasayan lar varmi diye soruyorumkızlar ben burda sadece üzerine gitmesi araştırması için arkadaşa tavsiye veriyorum. düşük sonrası bu kadar süre kanama normal değil sebebi anlaşılsın diyorum.umarım hepimiz iyi doktorlara denk geliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?