- 14 Ekim 2019
- 90
- 24
- 3
- 28
- Konu Sahibi Sedasahin2
-
Olur canım o merak etme yumurtlama dönemin tamKızlar bişi sorcaktım benm adet biteli 7 gun falan oldu dünle bugun boyle bi akıntı oluyo beyaz pütürlü süt kesigi gbi mantar desem kasıntı yanma falan yok genelde hep bole adet sonraları oluyo acaba bu yumurtalamaya yakın donemlerde mı oluyo sureklı böyle gelıyo afedersınız hanı ılıskıye gırdimi karsı tarafada gecıyo beyaz bayaz yasayan varmı böle bişş
Arkadaşım iyi akşamlar benim de aynı senin gibiydi süt kesiği akıntım vardı bir iki ay boyunca devamlo oldu , ben de acı yanma kaşıntı olmadığı için hiç mantar diye düşünmemiştim, ta ki idrar yaparken koktu canım yandi idrar yolu enfeksiyonu oldum sandım üroloji ye gittim tahlillere baktı hemen kadın doğuma çıkın canınız yanmasın dedi .Alttan muayene oldum mantar olmuşum , iltihaplanma olmuş baya fitil, krem ve antibiyotik kullandım geçti çok şükür .Kusura bakma arkadaşım biraz uzun yazdım ama ben de aynı durumu yaşadığım için senin de canın yanmasın diye yazdım bence hemen git kadın doğumaKızlar bişi sorcaktım benm adet biteli 7 gun falan oldu dünle bugun boyle bi akıntı oluyo beyaz pütürlü süt kesigi gbi mantar desem kasıntı yanma falan yok genelde hep bole adet sonraları oluyo acaba bu yumurtalamaya yakın donemlerde mı oluyo sureklı böyle gelıyo afedersınız hanı ılıskıye gırdimi karsı tarafada gecıyo beyaz bayaz yasayan varmı böle bişş
Ayrıca süt kesiği akıntım geçti ilaçlar. Hemen etki ettiKızlar bişi sorcaktım benm adet biteli 7 gun falan oldu dünle bugun boyle bi akıntı oluyo beyaz pütürlü süt kesigi gbi mantar desem kasıntı yanma falan yok genelde hep bole adet sonraları oluyo acaba bu yumurtalamaya yakın donemlerde mı oluyo sureklı böyle gelıyo afedersınız hanı ılıskıye gırdimi karsı tarafada gecıyo beyaz bayaz yasayan varmı böle bişş
Tamam kuzum ole yapım arada bı oluyo zararı yok kasıntı falann ya onemsemedim hıcMuhtemelen mantar olmuşsun vajinani nemli bırakma iyice kurulan duştan sonra(nemli ortamda ürüyormus) geçene kadar iç çamaşırlarını ütüle bence eşinin ki de dahil .Bende bekarken asla böyle bişey yoktu muhtemelen eşimden geçtiğini anladım ben belki sende de öyledir
Tamam canm haftaya gtcem onuda söylümSut kesigi akintinin yumurtlamayla ve adetle alakasi yok enfeksiyon var demektir.Mantar enfeksiyonu tedavi edilmesi gerekir kadin doguma gorunun.
Mantar her zaman kasıntı aci vermeyebilir doktora gorunmenizde fayda var bence. Yumurtlama donemi akıntısı daha şeffaf uzayan bi akıntı. Sut kesiği gbi demisssiniz bi donem bende yaşadım ayni sekilde karsi tarafa bulasiyordu o donem yanma vs yoktu fakat ilerleyen zamanlarda rahatsız eden bi koku olmuştu. İlacla geçti tekrarlamadida çok şükürKızlar bişi sorcaktım benm adet biteli 7 gun falan oldu dünle bugun boyle bi akıntı oluyo beyaz pütürlü süt kesigi gbi mantar desem kasıntı yanma falan yok genelde hep bole adet sonraları oluyo acaba bu yumurtalamaya yakın donemlerde mı oluyo sureklı böyle gelıyo afedersınız hanı ılıskıye gırdimi karsı tarafada gecıyo beyaz bayaz yasayan varmı böle bişş
Aynen o kpku cok kotu rahatsız edıyoMantar her zaman kasıntı aci vermeyebilir doktora gorunmenizde fayda var bence. Yumurtlama donemi akıntısı daha şeffaf uzayan bi akıntı. Sut kesiği gbi demisssiniz bi donem bende yaşadım ayni sekilde karsi tarafa bulasiyordu o donem yanma vs yoktu fakat ilerleyen zamanlarda rahatsız eden bi koku olmuştu. İlacla geçti tekrarlamadida çok şükür
Benim esimde rahatsiz oluyordu hakli olarak bende oluyodum çünkü geciktirmeden doktora git illet bir koku çünkü ben bazen otururken bile alıyodum sanki belkide koku burnuma işlemişti bilemiyorumAynen o kpku cok kotu rahatsız edıyo( ılskı esnasındada geliyo esimde dio beni üzmeden bende baska seyden kaynaklı sanıyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?