Aslinda zamanı geldi diye şuphelendim regl mi acaba diye.Tamamen sökülmesini bekle
Bi duşa gir sıcak suyla belden aşşağini
Masaj yaparak yıka sökülsün iyice
Ben hep geciktiğim günler banyoya girerdim Sıcak su olduğu içinAslinda zamanı geldi diye şuphelendim regl mi acaba diye.
Su kesmez mi kanamayı. Yesil cay falan ictim ama yok yani
Bende regl dönemlerimde cok dus alirim ve baya baya kesilir azalir az az gelirSu nasıl kesiyor ben de bunu anlamıyorum . Her gün duş alan biriyim Ve regl dönemlerinde de bu böyle . Hiç kesilmedi yani:/ herkeste başka mı bu durum
Benim kesiyor malesefIlık su kesmez,söktürür.
Ne zaman ılık bir duş alsam,karnımı sıcak tutsam ertesi gün ağrısız regl başlıyor.. Sıcak su kan akışını hızlandırıyor.
Evet benimde kesiliyorBende regl dönemlerimde cok dus alirim ve baya baya kesilir azalir az az gelir
Sicak su torbasi iyi gelebilir miBen hep geciktiğim günler banyoya girerdim Sıcak su olduğu için
Karnina tuttuğunda hemen söker gelir kanaman
Teşekkur ederim. Dun biraz gelip bugun hic regl gelmeyince tereddute dustum çokKanamanız olsada olmasa da adet döngünuz ilk kanama oldugu gün saýılır..miktarina göre degil oldugu ilk güne gore sayilir 3ncü gün hormon testini vermeye gidin ...zaten bi gün olup ikinci gun kesilmesi hormon testinden de anlasilir bi sıkıntı olup olmadigi
Demek ki başka herkeste .. :/Bende regl dönemlerimde cok dus alirim ve baya baya kesilir azalir az az gelir
Aynen herkeste farkli oluyor galiba.Su nasıl kesiyor ben de bunu anlamıyorum . Her gün duş alan biriyim Ve regl dönemlerinde de bu böyle . Hiç kesilmedi yani:/ herkeste başka mı bu durum
Evet iyi gelir amaSicak su torbasi iyi gelebilir mi
O korku bende de var ya patlarsa diye :/ o yuzden nadir kullanirim sicak su torbsiyla uyuyamam falan :)Evet iyi gelir ama
Ben çok korkarim sıcak su torbasi kullanmaktan her an patlıcak yanıcam gibime geliyor :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?