- 14 Kasım 2012
- 1.403
- 1.030
- 133
- Konu Sahibi papatyam67
-
1-2 lökosit mi 1-2 milyon lökosit mi ? Milyon değilse normal zaten.kızlar bişi soracaktım eşim sperm testi yaptı ve 1 2lökosıt goruldu yazıo enfeksıyon sanırım sormak ıstedıgım bole bı sonucla karsılasanlar ne gıbı bı yol ızledı bıde adetten sonra sogan kurune baslıcam eşim içinde keçiboynuzu kuru ama kecıboynzu kurunu nasıl yapıosunuz
Milyon deıl canım 1 2 yazıo sadece1-2 lökosit mi 1-2 milyon lökosit mi ? Milyon değilse normal zaten.
Insallah canım bakalım bende soğan suyuna başlıcamSabah akşam aç karnına keçibuynuzu pekmezi içicek.benim eşimdede vardı qaliba.20 günlük ikimiz tedavi gördük.3 ayda eşim gördü.ama işe yaradı.inşAllah sizdede olur
Benim eşimde de enfeksiyon görülmüştü evicap 200 mg verdi dr kullandı ikinci ayı hamile kalmıştımkızlar bişi soracaktım eşim sperm testi yaptı ve 1 2lökosıt goruldu yazıo enfeksıyon sanırım sormak ıstedıgım bole bı sonucla karsılasanlar ne gıbı bı yol ızledı bıde adetten sonra sogan kurune baslıcam eşim içinde keçiboynuzu kuru ama kecıboynzu kurunu nasıl yapıosunuz
Yrn sonucları gosterıcemde kadın doguma gostersem olurmukıBenim eşimde de enfeksiyon görülmüştü evicap 200 mg verdi dr kullandı ikinci ayı hamile kalmıştım
Normal o hemen herkeste olur.Milyon deıl canım 1 2 yazıo sadece
Kadın doğumcu bakarmı pekı sonucaNormal o hemen herkeste olur.
Onu hiç bilmiyorum. Ürolog daha mantıklı. Anlamayabilir kadın doğumcu.Kadın doğumcu bakarmı pekı sonuca
Canım aynen bugun kadın doguma gıttım urolojı gorse daha ıyı dedı sana yollasam yorum yapabılırmısınOnu hiç bilmiyorum. Ürolog daha mantıklı. Anlamayabilir kadın doğumcu.
Yolla canım.Canım aynen bugun kadın doguma gıttım urolojı gorse daha ıyı dedı sana yollasam yorum yapabılırmısın
Yolla canım.
Yolla canım.
Bakabıldınmı canımYolla canım.
Düzenli aksatmadan kullanırsanız yarar.Bu şekılde canım aktardan çakşır suyu aldım kecıboynuzu unu bıde kecıboynuzu özü doktorda klomen verdı bana bı kullanalım dedı işe yarar umarım
Gecmıs olsun canımpapatyam67 Bugün biraz kötüydüm bakamadım kusura bakma. Değerler fena değil ama sayı yükselse iyi olur.
Kullancaz ınsallah canım basladık bugun dua et hamıslerın duası kbul olurmus ılk hamıle kaldıgında topıkte beraberdık bak hala olmadı benımkıDüzenli aksatmadan kullanırsanız yarar.
Ederim tabi ki. Rabbim her isteyene her bekleyene nasip etsin inşallahKullancaz ınsallah canım basladık bugun dua et hamıslerın duası kbul olurmus ılk hamıle kaldıgında topıkte beraberdık bak hala olmadı benımkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?