Gebeliğe Hazırlık Kızlar bi bakarmısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

papatyam67

Kûn fe yekûn❤️
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
1.403
1.030
133
kızlar bişi soracaktım eşim sperm testi yaptı ve 1 2lökosıt goruldu yazıo enfeksıyon sanırım sormak ıstedıgım bole bı sonucla karsılasanlar ne gıbı bı yol ızledı bıde adetten sonra sogan kurune baslıcam eşim içinde keçiboynuzu kuru ama kecıboynzu kurunu nasıl yapıosunuz

Sabah akşam aç karnına keçibuynuzu pekmezi içicek.benim eşimdede vardı qaliba.20 günlük ikimiz tedavi gördük.3 ayda eşim gördü.ama işe yaradı.inşAllah sizdede olur

kızlar bişi soracaktım eşim sperm testi yaptı ve 1 2lökosıt goruldu yazıo enfeksıyon sanırım sormak ıstedıgım bole bı sonucla karsılasanlar ne gıbı bı yol ızledı bıde adetten sonra sogan kurune baslıcam eşim içinde keçiboynuzu kuru ama kecıboynzu kurunu nasıl yapıosunuz
1-2 lökosit mi 1-2 milyon lökosit mi ? Milyon değilse normal zaten.

Benim eşimde de enfeksiyon görülmüştü evicap 200 mg verdi dr kullandı ikinci ayı hamile kalmıştım

Eklentiler

• 9EB1ABAB-D5D5-430F-8498-61D8B06A46AA.jpeg
    9EB1ABAB-D5D5-430F-8498-61D8B06A46AA.jpeg
    36,3 KB · Görüntüleme: 23
Bu şekılde canım aktardan çakşır suyu aldım kecıboynuzu unu bıde kecıboynuzu özü doktorda klomen verdı bana bı kullanalım dedı işe yarar umarım

Son düzenleme:
Back