• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar bi bakarmısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

efulim_61

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2017
784
570
103
32
kızlar benim cuma günü yumurtam 20.04 mm di dr çarşamba günü tekrar gel çatlamış mı bakalım dedi. Buarada ilk yumurta takibim bu ay. Dün gece gaz sancısı gibi sancım oldu ama kramp girdi resmen kasığımın bi tarafına. Bu olaydan öncede yani akşamı birlikte olmuştuk eşimle bu krampta gece girdi saat 4 gibi uykumdan uyandım. Neyse doktora gittim bugün dr çatlamış dedi gün aşırı 2 defa daha birlikte olun dedi. Yeni mi çatlamış dedim ne zaman çatladığını bilemem dedi. Benimde aklıma şimdi 2 defa daha gün aşırı birlikte olun dediğine göre yeni çatlamış olabilir die düşündüm hemde dün gece canımı sıkanda yumurtam öyle çatladıysa tahmini 28 mm de flan çatladı. Çok mu büyük ve bu kalitesiz mi olur? 32 günde bir adet oluyorum dr normal dedi ama bilginiz varsa sizlerden de yorum almak istiyorum

Canim bu kadar takılma sen 2 kez daha dene Rabbime birak .Bazen yumurta buyuklugu farkli olabiliyor kisiden kisiye .Takilms eger dedigi zamani bos gecirmediysen olmustur nasipse .Guzel haberlerini bekliyoruz :)

Canim bu kadar takılma sen 2 kez daha dene Rabbime birak .Bazen yumurta buyuklugu farkli olabiliyor kisiden kisiye .Takilms eger dedigi zamani bos gecirmediysen olmustur nasipse .Guzel haberlerini bekliyoruz :)
İnşallah canım ister istemez takıyorum ama dediğin gibi yapayım ya nasip inşallah olur :dua::KK200:

Back