

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuç pozitif mi ? Ya msji attıktan sonra yattım gece çok keskin ağrılar girdi alt kasık bölgemde dönerken falan normalmi yaniTransferimin 3 ve 4.gununde çok dehşet agrilar yaşamiştimsorun yok
Sonuc pozitifmi bide bu kasık ağrısı rahim bölgesi de oluyomu keskin ağrılar girdi dun gece anlık ben enfeksyon diye düşünmüştümTransferin 4.günü kasık batması 5.günü rahmimde felaket bi ağrı yaşadım. Çok şükür bi problem yok.
Evet çok şükür tuttu. Anlık ağrılar olabilir normal.Sonuc pozitifmi bide bu kasık ağrısı rahim bölgesi de oluyomu keskin ağrılar girdi dun gece anlık ben enfeksyon diye düşünmüştüm
Ozaman inşallah benim ağrılarda iyiye işarettir beklemek çok zormuş ya :)İlk günlerde ağrı oluyor normal yani korkma herkes yaşamıştır bu ağrıyı![]()
Ozaman inşallah benim ağrılarda iyiye işarettir beklemek çok zormuş ya :)İlk günlerde ağrı oluyor normal yani korkma herkes yaşamıştır bu ağrıyı![]()